zo zit de hydromotor gemonteerd op het kruipbakdeksel. Foto is geplaatst door appie1967 op 28-12-2012 om 20:38:59, met 10 reacties.

Fendt 615

appie1967
Zo zit de hydromotor gemonteerd op het kruipbakdeksel

Reacties

Favorit614
Die zit op het deksel van de kruip versnelling ?
Gerrit GBo
@appie1967 Lijkt me een duur onderdeel
basia
@appie1967

Toen al een beetje "vario" techniek ?
appie1967
@Gerrit GBo ga daar maar van uit
appie1967
@basia komt het wel een beetje opneer
atlaspower
En dan een groot olie vat voor je cabine raam, haha het werkte maar daar was ook alles mee gezegt, onhandig en zeer log, maar wel weer een stap vooruit
appie1967
@atlaspower de olietank zit netjes onder het trapje aan de linkerkant verwerkt
TomopSame
Dus de oliepomp bij de fronthef stuurt deze motor aan. De oliepomp wordt dan aangedreven door de frontaftakas te schakelen veronderstel ik? En hoe gebruik je dit systeem dan? Is dat door de versnellingspook in neutraal te plaatsen, de pomp aan te sturen en dan het debiet te regelen of omkeren om te versnellen, vertragen en voor- en achteruit te gaan met die pook op de zijkant?
atlaspower
@appie1967 Zag het, maar de eerste types met dit systeem hadden een grote olie ton voor het rechter cabine raam, praat nu over zon 35 jaar geleden, mijn oom had toen zon ding gekocht, fendt bouwde het er volgens mij?? later aan op aanvraag

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 615 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!