Foto van een International 6788, bezig met boompje trekkertrekken.. Foto is geplaatst door 4050 op 30-12-2012 om 16:40:13, met 5 reacties.

International 6788

4050
Foto van een International 6788, bezig met boompje trekkertrekken.

Reacties

JD 6430 The Best
Lekker staan graven zie ik 😛 kreeg je hem er nog uit?
Mf1155
Dikke beer marcel
Martin Holland
Het getuigt zonder meer van een hele goede smaak en ook van lef om deze ongelooflijk mooie trekker naar ons land te halen!
Marcel verdient beslist een lintje.
busje884
@Martin Holland
ja het is wel een heel aparte trekker,
en met de nieuwe wielen mag die ook over de weg qua breedte

hij trekt overigens zeer goed, dat heb ik in de herfst wel gezien,toen de rooier zich had vastgereden: De gewichtsverdeling is optimaal en 4 grote wielen
de draaicircel valt me ook mee, en hij zal niet veel waarde afschrijven in tegenstelling tot andere tractoren.
en Inderdaad, ben ik met je eens martin dat doet niet iedereen hem na die in de USA kopen zelf daar uiteen draaien,transport+verschepen,invoer regelen en hier weer opbouwen daar moet je echt wel niet alleen ondernemer en akkerbouwer maar zeker ook monteur voor zijn,
en Marcel is wat dat betreft echt wel een "all-in-one"

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 6788 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!