Foto van een Fendt 308 LSA, bezig met poseren. even wat blad weggebracht.. Foto is geplaatst door unipower op 27-11-2013 om 18:05:44, met 12 reacties.

Fendt 308 LSA

unipower
Foto van een Fendt 308 LSA, bezig met poseren. even wat blad weggebracht.

Reacties

BartFarming
Blijft toch wel een prachtige machine! Hadden wij vroeger ook een.
unipower
@BartFarming Dankje! Ja zijn fijne trekkertjes! 😉
BartFarming
@unipower hebben er nu een dikke 312 voor terug, maar was toch jammer dat ie weg ging
gudo
@unipower Wanneer komen de andere wielen nou 😛
unipower
@BartFarming ja das ook mooi spul!
unipower
@gudo zijn we mee bezig, er komen nu misschien ook voor dichte velgen op maar da moete we nog kijke. het heeft geen haast bij ons en ik heb liever dat het wat langer duurt en dat er mooie banden/velgen opliggen 😃
jannesvessem
@unipower
waarom andere voorbanden?
unipower
@jannesvessem Nee dat gaat toch niet door. Deze blijven erop liggen 😉 achter hebben we nu andere velgen en banden dus voor de hartplaat omdraaien en dan laten we het zo.
jannesvessem
@unipower okee, wa voor achterbanden?
unipower
@jannesvessem 18.4-34 michelin agribibs met zon 2cm profiel
unipower
@jannesvessem toch andere voorbanden gekocht. nieuwe Agrimax 380/85-24 en komen op een andere velg want dan kwam het precies uit in het spoor van de achterwielen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!