Foto van een Fendt 308 LSA, bezig met openingsvoor  (september 2013). Foto is geplaatst door gertdl op 01-12-2013 om 15:24:44, met 6 reacties.

Fendt 308 LSA

gertdl
Foto van een Fendt 308 LSA, bezig met openingsvoor (september 2013)

Reacties

JD 6430 The Best
Jij hebt je beginvoor wel mooi egaal en ondiep, vaak als ik met de 4 schaar een begin voor maak dan duikt ie de grond in, dat is wat puzzelen met de topstang en de hef dan.
gertdl
@JD 6430 The Best een puzzel is het altijd wel hoor. hier is het ook een puzzel van topstang, hefcilinder, ondergrip van het mes, stand van het zoolijzer, stand van de dieptewielen en trekstand van het rister 😄
jannesvessem
@gertdl
Jij hebt ook nog geen plaat in je voor lopen, wel nog van plan of niet?
gertdl
@jannesvessem jawel, die heb ik wel, maar staat hier niet gemonteerd. je mag maar 3 steunpunten hebben, en hier ben ik met 3 wielen aan het rijden dus mag de plaat er niet opstaan. soms rijdt ik met maar 2 wielen en dan staat de plaat er wel bij op ( beetje afhankelijk van de omstandigheden dat soms de plaat beter is en soms een 3de wiel beter is)
jannesvessem
@gertdl
op die manier ja, ik heb er ook wel over nagedacht om er een te maken. je krijgt hierdoor wel meer effect van drukken met de topstang omdat je hak meer steun heeft.
misschien nog een projectje voor de winter..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!