Foto van een Fendt 939 Vario van Loonbedrijf Hendrix & Smits, bezig met poseren bij de Jubileumshow van Maessen-Gromec in Volkel (N.-Br.).Meer foto's zijn te bezichtigen op [url=https://www.facebook.c

Fendt 939

selten
Foto van een Fendt 939 Vario van Loonbedrijf Hendrix & Smits, bezig met poseren bij de Jubileumshow van Maessen-Gromec in Volkel (N.-Br.).

Meer foto's zijn te bezichtigen op MS Fotografie

Reacties

JJ
Dik span!
Fendt_favorit
Opmerkelijk, een nieuwe Fendt op de show bij een Case/Steyr dealer zetten, ook al gaat het om de ton welke zij verkocht hebben.
selten
@Fendt_favorit
Een tank afkoppelen of met een andere tractor halen is ook onzin in mijn ogen.
RVM
@Fendt_favorit hoeft geen nadeel te zijn denk ik. Pluspunt is dat de klanten zien dat de loonwerker hun tank gekozen heeft, terwijl de dealer waar de Fendt gekocht is, ook een sterk merk vertegenwoordigd met mesttanks.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 939 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!