Lohnunternehmen Oudehinkel uit Emlichheim (D) met hun Fendt 930 Vario met een Schuitemaker Siwa 720 onder de pijp van de Krone Big X 700 aan het mais hakselen eind Okt in de omgeving Emlichheim (D).Mo

Fendt 930

fendtvario
Lohnunternehmen Oudehinkel uit Emlichheim (D) met hun Fendt 930 Vario met een Schuitemaker Siwa 720 onder de pijp van de Krone Big X 700 aan het mais hakselen eind Okt in de omgeving Emlichheim (D).

Morgen om 10uur meer op: jtnfotografie.nl/

Reacties

Johndeeretje
Mooi plaatje!
Fendt940
@fendtvario

Top foto! Rijden veel grote hakselaars in die omgeving hè? Ik keek er van op daar. Volgend jaar nog eens die hoek in 😛
Johndeeretje
@Fendt940

Dit jaar zeker... 😛
Fendt940
@Johndeeretje

aankomend seizoen... 😄
fendtvario
@Fendt940

Ja rijd mooi spul rond daar. Vrijdag nog in Emsburen geweest bij een loonwerker.
Fendt940
@fendtvario

Rijd er al veel daar in de mest? Of wist je waar ze reden?
fendtvario
@Fendt940

Gebeld naar lu kerkhoff. Paul lupken ook nog op de foto met de 936 met een 3-assige wienhoff tank. Maar er reden er wel meer een aantal 820's gezien. Ak meer tijd had was ik daar ook nog heen gegaan. Maar ga denk binnenkort nog een keer weeer de bollmer met de xerion met die 30's kaweco der op zette.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!