Foto van een County 1124, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 03-07-2014 om 13:38:51, met 8 reacties.

County 1124

oldtimergek
Foto van een County 1124, bezig met poseren.

Reacties

ford5000
Hoe Brits wil je het hebben? 😄
Prachtig, al zie ik een 1124 zelf het liefst zonder enige vorm van cabine.
oldtimergek
@ford5000 en ook nog collega fotograaf op de achtergrond. Zo'n standaard erbij geeft natuurlijk strakkere foto's. Maar volgens mij drupt er alleen maar kwijl op zijn toestel. Heb hem ook alleen bij de countys gezien. Ik moet erbij zeggen dat de engelsen zeer correkt zijn en als ze zien dat je een foto maakt gaan ze netjes opzij. Dat is hier in nederland wel anders.
ford5000
@oldtimergek Ik vind Nederlanders nog wel meevallen in dat opzicht.
Duitsers vind ik daarin echt ergerniswekkend. die gaan gewoon opzettelijk met 5 man om een trekker heen staan als ze zien dat jij je camera erop richt.
Zoals in Nordhorn ben ik altijd met 5 minuten klaar met foto's maken, want dan heb ik het al weer helemaal gehad met die lui.
bob de bouwer
@oldtimergek een prachtig mooie county, trouwens allemaal prachtige mooie foto,s die je geplaatst hebt.
oldtimergek
@bob de bouwerdank u, van county volgen nog een 10 denk ik en van roadless ploughmaster ook nog een dikke 50. Dan heb ik het nog niet gehad over de 1000 serie en majors e.d
bob de bouwer
@oldtimergek ik wacht geduldig af, ik zie ze wel voorbij komen
oldtimergek
@bob de bouwer die komen wel, elke dag maar wat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1124 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!