Foto van een Fendt onderdelen heel veel onderdelen iets van een katana aantal cabines en een trekker op de achtergrond en trekker wat ik niet wat het is want het heeft een beetje rare gril een trekker

Fendt Onderdelen

auke506
Foto van een Fendt onderdelen heel veel onderdelen iets van een katana aantal cabines en een trekker op de achtergrond en trekker wat ik niet wat het is want het heeft een beetje rare gril een trekker links waar we nooit zullen weten wat het is je ziet alleen de vario transmissie

Reacties

auke506
Helaas heb ik hier niet meer fotos van want er kwam een mevrouw naar me toe te zeggen dat ik geen fotos mog maken
JD6930
Quote @auke506:
helaas heb ik hier niet meer fotos van want er kwam een mevrouw naar me toe te zeggen dat ik geen fotos mog maken

Volgende keer een 2e geheugenkaart meenemen, die er in stoppen en gewoon door gaan. 😛

Moeten ze de proto's maar beter afschermen. Ik heb hier nu al ik weet niet hoeveel proto's van Fendt open en bloot opt fabrieksterrein voorbij zien komen op TF dat ik me afvraag of ze dat nu expres doen of ze gewoon zo dom zijn dat ze niet in de gaten hebt dat je de proto's beter in een goed afgeschermd gedeelte kunt zetten inplaats van tussen de rest...
auke506
@JD6930 nah van mijn 1000 serie was wel dom die ree gewoon voor het het hek maar dit hek is iets van vijf meter hoog en de plekken waar je een beetje kan zie zetten ze een trekker voor en die andere waar veel foto van zijn is gewoon een hek met 1 centimeter dik plastic door heen geweven maar er zijn fendt fans die dat openbreken en daar doet fendt niks aan ze hebben geen toezicht dus als je er zondag bent kun je volledig je gang kunt gaan wat ik dus heb gedaan
JD6930
@auke506

Ah oke, toch nog redelijk menens beschermd dan. Toch wel apart dat Fendt er niks aan doet, je zou zeggen dat al die foto's uiteindelijk ook wel int visier van Fendt moeten belanden waardoor ze toch eens een oplossing zouden moeten bedenken.

Als je ziet waar bijv. JD prototypes enkel gespot worden... Die zie je enkel rond rijden opt/rond het fabrieksterrein, opt land/onderweg, maar geen foto's op enkele van StijnTheDeereDriver na van binnen de hekken waar de meeste opgeslagen staan. Nu ist daar ook wel ten strengste verbode op veel plekken binnen het fabrieksterrein om foto's te maken maar toch, je zou zeggen dat als die niet goed afgeschermd stonden er echt wel meer foto's van waren.

Die Green Hulk(giga combine, schijnt slaperscompartiment te hebben) ook bijv. Net een foto van op TF verschenen die iemand van FB geplukt heeft. Kan goed alweer jaren geleden zijn dat de laatste foto ervan verschenen is. Terwijl je zo'n ding buiten de fabriek toch niet makkelijk kan verbergen als je het mij vraagt.

De hakselaar rijdt ook al jaaaaaaaaaaaren rond, enkel wat plaatjes van hem op de velden of onderweg maar geen van bij de fabriek, of hooguit op een heel verre afstand.

John Deere zelfrijdende veldspuit uit Horst. Schijnt over enkele maanden voorgesteld te worden aan de dealers. Geen enkele foto te vinden op internet. Terwijl ie bijna in productie lijkt te gaan.

Dan doet Fendt toch iets verkeerd als je ziet hoeveel foto's hier al zijn verschenen van proto's op de fabriek...
fendt 590
@JD6930 en je denkt dat Fendt alle nieuwe dingen laten zien.dan rijd er een keer een nieuwe trekker in het rond,dat is ook weer een soort van reclame,daar word over gepraat.het gaat wat er onder de motorkap zit en dat laten ze je niet zien. zo slim zijn ze wel.kijk maar naar de 1000 serie.
JD6930
@fendt 590

Das ook wel zo, Vindt het wel apart dat er straten dwars door de fabriek lopen. JD heeft ook wegen binnen de fabriek in Mannnheim, maar volgensmij zijn die met poorten en slagbomen afgesloten voor buitenstaanders. En dat zijn ook gewoon wegen die JD er zelf gelegd heeft, bij Fendt zijn het gewoon officiële straten met straatnaam.

Zal wel zo zijn dat Fendt later op grond aan de andere kant van de weg bij heeft gebouwd, maar toch. Geen enkel hek of muur om de gebouwen aan de andere kant van de weg... Enkel om een veldje met Proto's daar tegenover.

Moet je maar willen...
auke506
@JD6930 die straat met straat naam kun je geloog ik gewoon rijden en die weg daar achter is de test baan voor klanten en dat veldje met protos is gewoon dom dan vraag je ook om aandacht laat ze daan gewoon op de fabriek

en als je dit straat achter langs bedoels daar aan de andere kant is nog kantoor opslag voor transport en scholingcentrum
JD6930
@auke506

Oke. Ja, vindt dat ze er wel een heel opvallende plek voor hebben uitgekozen ja. Bij JD Mannheim stonden er volgensmij ook wel wat los tussen de trekkers die voor klanten staan te wachten als je de luchtfoto's van google maps ziet, aangezien die foto's volgens de fotodatum eronder van 2009 of eerder zijn en de 6R serie pas sinds oktober - november 2011 in productie is. Maar de meeste staan volgensmij in een binnenplaatsje bij een hokje/achter een muur/poort als je het zo bekijkt.

Niet int open veld in een door hoge hekken omgeven vierkante veldje zoals bij Fendt op de luchtfoto's te zien.(zit volgensmij geen streetview bij daar helaas)
auke506
Ja bij fendt zie je de trisix staan en een kantana

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!