Foto van een Deutz D4005, druk bezig met Ploegen / Eggen. Klaar voor de ploegwedstrijd, motor gereviceerd, en electriciteit weer in orde gemaakt! De orginele Kapjes voor spartboord verlichting komen e

Deutz D4005

Deutz-5006
Foto van een Deutz D4005, druk bezig met Ploegen / Eggen. Klaar voor de ploegwedstrijd, motor gereviceerd, en electriciteit weer in orde gemaakt! De orginele Kapjes voor spartboord verlichting komen er nog over!

Reacties

fiatteam
Nu met Fiat uitlaat 😃
RobDeutz104
Je bent nog niet klaar voor de wedstrijd, je mag eerst nog wel even flink gaan schuren op dat rister, anders wordt het niks!
Deutz-5006
@RobDeutz104 valt allemaal mee hoor, een omgangetje ploegen en hij is schoon, ( morgen thuis nog wat ploegen) zit geen dikke laag roest op hoor Is overigens niet me eigen ploeg anders stond hij al wel blank in het vet 😛
Deutz-5006
@fiatteam idd van de ford nu weer naar de deutz 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!