Foto van een John Deere 6210R, bezig met schijveneggen.Into the sun!. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 25-08-2014 om 22:00:19, met 13 reacties.

John Deere 6210R

Foto van een John Deere 6210R, bezig met schijveneggen.

Into the sun!

Reacties

JDchris
Mooie foto. Zeker met die zonsondergang als achtergrond
@JDchris Dank je, tijdens deze foto was het ook nog eens aan het regenen en achter mij was een dubbele regenboog te zien 😃
JDchris
@StijnTheDeereDriver had je net aan de andere kant moeten staan met de foto maken, haha
@JDchris Ha maar dat heb ik ook gedaan hoor 😃
JDchris
@StijnTheDeereDriver dat is pas een prachtplaatje
jeroen13
Direct drive?
@jeroen13 Klopt, hier zie je hem aan het werk 😉

facebook.com/photo.php/?v=694329767302100
jeroen13
@StijnTheDeereDriver heb er int weekend mee gerede vind het wel een goede bak! moet wel niet vergeten dat hij het schakelen niet meer van je over neemt als je hem uit de automaat stand haalt want dan leg je hem sil wat ik voor had haha dom van mij maarja 😄
@jeroen13 haha dat is de gewoonte he 😃
Radio uit en je hoort direct of die wil of gaat stil vallen, ik vind het ook wel mooi dat als je op manueel aan het rijden bent en je remt af hij ook de versnelling zelf af gaat.
jeroen13
@StijnTheDeereDriver
hahaha jaa idd! was een demo van Pulinckx Wietse of @john deere 6630 ree er mee dus die weet er meer van als ik, heb het niet getest wat je bedoelt van dat afremmen en afschakelen. maar zoals ik het hoor moet het wel goed werken. ik heb er maar 2 werkgangen mee gereden. Heb wel nog zeker een 15 a 20 min gerede met een auto power. ik geef je wel gelijk dat je helemaal geen multifunctie hendel nodig hebt. alles is binne hand bereik in zo'n 6R al vind ik de computer wel verwarrend. en zoals bevoorbeeld de knop voor de voortraks die heb ik niet direct gevonden (is mss ook wel gewenning omdat ik een new holland gewoon ben) maar hij zat toch niet op de arm mss wel tussen de knoppen aan de rechter kant aan de computer dat weet ik nu niet.( heb ook zonder JD uitleg gever rond gereden) maar ik ben verast van john deere, apprecier enorm het rij comfort! vooral die zetel dat er in gemonteerd staat moge ze direct in de new holland monteren ( mss is een gelijk aardige zetel mogelijk bij new holland als optie denk van wel in optie is alles mogelijk 😛 , weet niet of het bij john deere standaard is) maar comfort en zicht in de cabine krijgt voor mij een dikke plus! ik zal het zo zegg ik zie een John deere liever van binne als van buiten 😛 haha dit is goed bedoelt hoor!
@jeroen13 Het gaat met jou de goede kant op Jeroen, ik hoor het al 😃 😃

In de zetel kan je 3 soorten opties kopen.
Voortractie staat rechts tss de knopjes.
Als alles geprogrammeerd staat heb je alleen het Auto stuurtje nodig en de 1/2 Itec Knop en de handgas vol open, hij regelt alles zelf wel.

Fijn te horen dat een 6R je kan bekoren!
jeroen13
@StijnTheDeereDriver
hahahah 😛 ik spreek niet over kracht 😃 hahaha grapje!
Ja ik ben verast, ik blijf new holland man maar vond het plezant met die john deere 😄
ah voila! deze was een hele goeie met demping in de zijkant als je links of rechts nog schokke krijgt, zeer aangenaam!
ah voila over gekeken..
haha ja voor mij is ie geslaagd hahaha 😛
al mochte ze den breker die er achter hing wat dieper zette want met 10 cm rij ik niet door de grond 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!