Foto van een Massey Ferguson Pers, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 02-09-2014 om 10:15:35, met 13 reacties.

Massey Ferguson Pers

oldtimergek
Foto van een Massey Ferguson Pers, bezig met poseren.

Reacties

jeroenfordmf
@oldtimergek ik zie dat ik volgend jaar ook maar in het rijtje moet gaan staan. Ik woon lekker dicht bij en heb ook nog eens een pers uit dezelfde fabriek en ongeveer het zelfde bouwjaar.
oldtimergek
@jeroenfordmf op de foto staat ook nog een TF lid zie ik net.
jeroenfordmf
@oldtimergek Wie mag die gene wezen?
oldtimergek
@jeroenfordmf die met zijn blauwe fordson dexta muts en dexta trui aan. Das polderdexta uit emmeloord, oftewel mijn broertje.
jeroenfordmf
Dan woont uw broer ook in het mooiste landschap van het land 😃
oldtimergek
@jeroenfordmf ik heb er ook gewoond in die wonderschone polder. En wel van 1957 tot 1970 en niet zover van Bant. Heb zelfs mijn toenmalige cito toets in Bant moeten maken. Hij is terug gegaan ik nog niet.
jeroenfordmf
@oldtimergek Op welke school heeft u dan gezeten? Kom namelijk zelf ook uit Bant
oldtimergek
@jeroenfordmf ik ben altijd in Creil naar school geweest, maar die toets moest ik in Bant maken. Wij woonden aan de westermeerweg tegen de dijk aan en dat viel onder Creil.
jeroenfordmf
@oldtimergek Aha, misschien kent u de familie Van de Wekken?
oldtimergek
@jeroenfordmf ja die zaten ook bij ons op school volgens mij.
jeroenfordmf
@oldtimergek Altijd leuk dit soort verhalen.
jeroenfordmf
Dan is het wereldje maar klein 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!