Demo'en in de laatste snedeJohn Deere 6150R en John Deere 990, beide demomachines van Staadegaard. Foto is geplaatst door mike_v op 03-09-2014 om 20:37:54, met 7 reacties.

John Deere 6150R

mike_v
Demo'en in de laatste snede

John Deere 6150R en John Deere 990, beide demomachines van Staadegaard

Reacties

daan knol
Quote @mike_v:
laatste snede

Niet als het zo hard groeit als nu 😉
JD6930
Toevallig een combi voor ATH?

Er zouden ook dit keer machines vanuit Staadegaard heen gaan voor de JD stand...
mike_v
Kans is klein dat er nog een snede komt hier @daan knol 😉 .

Geen idee @JD6930.
JD6930
@mike_v

Zal het heel misschien morgen wel zien, al schat ik die kans ook klein omdat we er nog maar 1 keer heen hoeven en het loon/transportbedrijf dat die JD's van Staadegaard er heen brengt eerst nog een JD hakselaar erheen moet halen.

Achja, volgende week is de beurs weer. Donderdags/vrijdags kan ik mee. Kan nu al haast niet meer wachten. 😃

Hoop dat de R4040i morgen in Biddinghuizen is als wij er zijn en ik er bij kan komen(er tijd voor is) om even snel een fototje te maken. 😛
mike_v
Aangezien die foto deze avond nog gemaakt is, lijkt me het niet zo dat hij morgen nog op transport gaat @JD6930. Tenzij ze hem natuurlijk met gras enal willen showen 😉 .
JD6930
@mike_v

Haha, zal niet inderdaad.

Dan ist wel een vers van de pers showcombi. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6150R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!