Een John Deere 7780i prodrive bij Geert-Jan de Kok Esbeek, klaar voor vervoer door loon/transportbedrijf Gebr. de Kroon Berkel-Enschot naar de opbouw van AgroTechniek Holland 2014 op het Walibi evenem

John Deere 7780i ProDrive

JD6930
Een John Deere 7780i prodrive bij Geert-Jan de Kok Esbeek, klaar voor vervoer door loon/transportbedrijf Gebr. de Kroon Berkel-Enschot naar de opbouw van AgroTechniek Holland 2014 op het Walibi evenemententerrein te Biddinghuizen(Flv.).

Reacties

RobinBos
@JD6930 waar blijven de fotos van de R4040? 😛
JD6930
@RobinBos

Die komen er nog op te staan Robin. 😛

Heb er niet van echt dichtbij hoor. 😉

Was jij er ook vandaag op de JD stand? Wij hebben even een trekker geleend van Westrenen, een 6125R alsk het goed heb. Wand de 6610 zat zonder olie bij de achterbrug, hebben waarschijnlijk een hoop andere bedrijven ook gebruikt. Is sowieso voor de Tebbe stand waar Jamo ook nog staat gebruikt.

Wat heb ik me toch afgerend voor de R4040i zeg! 😛
We stonden bijna opt punt te vertrekken, niet heel ver van die laan waar je door rijd om het terrein op te komen, linkservan, ik vond het jammer dat ik hem nog niet had gezien. Terwijl de ene na de andere JD aan kwam rijden: Combine van jullie, vrachtwaggel met 3 trekkers(2x 5000 serie/6M), 8370R...

Maar plots... Ik was een van die kettingen van die platen van de dieplader aant vast zetten. Toen kwam ie in een keer aanrijden, dus ik als een gek naar de andere kant van die laan ver in open veld zodat ik hem er zeker op kon krijgen en vervolgens zovaak als mogelijk geknipt, om hem er maar op te hebben. 😛

Heb ook de Fendt Katana 65, Case IH nieuwe magnum met JD achtige cabine(geloof me, van voor ist echt 3 druppels water, die cabine), de nieuwe Case IH verreiker gisteren, net als de Conver(robottrekker) of hoe heet ie, en uh tja, misschien nog wel wat meer primeurs. 😃

Reken er maar op dat de R4040i hier binnen enkele dagen op staat, net als de Katana, 1e van NL. Moet de foto's nog op men laptop zetten.
JD6930
@RobinBos

Heeft die spuit ergens in de Flevopolder rond gereden of gestaan? Hij kwam zelfstandig aangereden. Vorige keer, toen de 5430i van jullie kwam wast per dieplader.

Edit: Jij was het zeker? 😛
jmos
Moeten er meteen 5 foto's van een machine geplaatst worden? waar verder ook niks bijzonders op te zien is
RobinBos
Hij is donderdag avond in Dronten gelost, net als wel meer machines, gister heb ik alleen nog en 150R gebracht, vandaag nog een 310R en big baler, en een 140m, dan is alles er volgens mij. Kan wel wat hulp gebruiken trouwens voor het chauffeuren en poetsen!
JD6930
@RobinBos

Ah oke, ja ik heb gisteren een 8370R voorbij zien komen, een vrachtwagen met 5M, een 6M, en nog een 5E van Jan de winkel volgensmij. Een Combine van jullie... Op de stand stond al een 6R met tripple maaier, bovenstaande hakselaar die donderdag als eerste van de JD's is aangekomen volgensmij, en een 6125R die even gebruikt is om de Krampe container van de BE combi af te krijgen en op de haakarm te trekken omdat de 6610 zonder olie zat in de achterbrug, door teveel gebruik in Biddinghuizen en mensen die olie hebben laten lekken dacht ik.

Ook stond er een tuinbouwtrekkertje met cabine en voorlader bij de JD stand en kwam er een zonder cabine/met voorlader achter op een aanhanger achter 'n Mercedes sprinter van een transportbedrijf aangereden.

Verder heb ik niet zoveel JD voor de stand gezien. Ja ze waren een 6R met veldspuit aant goed zetten toen wij daar bij de stand kwamen om te vragen of ze JD olie hadden of dat ze niet even 1 trekker konden missen.

Heeft toevallig de Kroon Berkel-Enschot die spuit bij jullie gelost?

Die moesten nog wel een spuit ergens halen dacht ik te horen. En die hebben wel meer transport gedaan voor de JD stand. Sowieso die trekker met triple maaiers van Staadegaard volgensmij.

Bij Kraakman stond ook een 310R zag ik op foto's hier op TF.

De vrachtwagen van JD komt er dit keer niet te staan denk of wel? Tis niet zo'n heel grote stand, misschien nog wel kleiner als vorig jaar of leek dat maar?

En twee aparte tenten zag ik. Ben je ook langs de Kok gekomen? Zit daar net 2 stands voorbij JD op Veld D. De nieuwe Krampe Big Body 790 staat er sinds afgelopen woensdag, ook die door de Kroon opgehaald in Duitsland, bij een loonwerker waartie voor Demo was denk.
JD6930
@RobinBos

Dit was ons niet helemaal vlekkeloos verlopen transportje gister:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7780i ProDrive en hebben de trefwoorden #event2154 en ath 2014 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!