Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 08-09-2014 om 11:14:04, met 9 reacties.

Holder B 12

oldtimergek
Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren.

Reacties

AG35
Holder B 12
Ploegen met de handhef!
Dan heb je geen sportschool nodig 😄
SJB533
Ik, AG35 en jordi 1455 hebben dit object verplaatst van Tractoren Holder Onbekend (Poseren) naar Tractoren Holder B 12 (Poseren)
Trekkerman Tom
@AG35 Wel voor de linkerarm 😉
AG35
@Trekkerman Tom

Het zijn 'heen en weer' ploegen, de andere kant op, is de andere arm 😄
Trekkerman Tom
@AG35 Dan kan het wel ja, de andere hendel is niet zichtbaar 😉 Maar tijdens het ploegen is het toch niet nodig om de ploegschaar handmatig op diepte te houden?
AG35
@Trekkerman Tom

Dat klopt, ploeg omhoog hendel omlaag 😄
Tijdens het ploegen, hoef je de ploeg inderdaad niet op diepte te houden. Je gaat meestal vanzelf zo zitten, kun je achterom kijken, en op de kopakker de ploeg uitheffen. Je moet er klaar voor zitten, want dit moet je onder het rijden doen. Als je stilstaat, krijg je de ploeg zo bijna niet meer uit de grond.
Trekkerman Tom
@AG35 Aha, vandaar.
+2
HOLDER B12
Hoi, dit is een foto van ploegwedstrijd OTMV afdeling Drenthe in Smilde 2014.
Inderdaad hoef je de ploeg niet handmatig op diepte houden, Maar !!! soms moet je een beetje corrigeren met de diepte. Tractor Holder B12 bouwjaar 1962 met Eberhart ploeg

met vriendelijke groet,
De chauffeur " Hij ploegde voort"

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder B 12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!