Foto van een Evers Cultivator, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 17-09-2014 om 20:18:00, met 4 reacties.

Evers Cultivator

jordi 1455
Foto van een Evers Cultivator, bezig met poseren.

Reacties

JD6930
@jordi 1455

Heb je ook foto's gemaakt op de Manitou/De Kok stand(links)?

Stonden ook mooie machines, en ramvol met primeurs.
jordi 1455
@JD6930 1 maar, had niet genoeg tijd om alles goed te bekijken, hopelijk kan ik volgende keer met een kennis van mij mee naar de beurs.
JD6930
@jordi 1455

Ah oke. Ik vindt de Pausjes wel verbeterd in uiterlijk. De Mustang's vindt ik de stickers achter opzij met het type nummer er niet mooier op geworden. Bij Gehl juist weer wel.

Die Krampe BB790 is ook een mooi kippertje.

De beurs was wel beetje TE groot als je alles wil zien ja. Daar heb je echt meerdere dagen voor nodig, en zelfs met 2 dagen is het nog groot heb ik ervaren. Kon gelukkig ook meerijden, met dhr de Kok himselfs.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Evers Cultivator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!