Foto van een New Holland Kraan, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door New Kobelco op 18-09-2014 om 19:12:17, met 6 reacties.

New Holland Kraan

New Kobelco
Foto van een New Holland Kraan, druk bezig met Poseren.

Reacties

JD6930
Kopen ze die bij Yanmar in? Zijn net Yanmar's...
New Kobelco
@JD6930
Zit wel yanmar moterke in . zijn ook de zelfde als case en kobelco. Wij hebben hem bij de bruyker gekocht .
JD6930
@New Kobelco

Ik vond ze kwa uiterlijk wel veel op lijken. Dat er een Yanmar motor in zit zegt nog niet zo veel. Mustang en Gehl knikladers hebben ook een Yanmar motor maar komen uit de VS, en sinds weer heel wat jaartjes onderdeel van de Manitou Group.

De Yanmar mini/midigravers worden in Frankrijk gebouwd.
New Kobelco
@JD6930
Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden . we hebben wel extra contra gewicht moeten bij hangen want de lange arm met daar de sorteergrijper er aan was ..... . de lengte van de arm is wel zalig om mee te werken .
JD6930
@New Kobelco

Gelukkig!

Weet niet of ze bij Yanmar vandaan komen, maar Yanmar zijn als ik de verhalen hoor goede kraantjes. Hanix deed het hier in NL ook goed, maar Yanmar niet minder denk. Vindt de kleuren combinatie van Yanmar alleen niet alles. Vindt Zwarte cabines mooier staan bij dat geel als die groenige die ze nu hebben. De nieuwe kleine modellen die vorig jaar op de Bauma zijn geïntroduceerd hadden toen een zwarte cabine zag ik op foto's, later is er bij de Kok ook wel een geweest met zwarte cabine. Das een frissere kleuren combi vindt ik. Zwart met geel.

Als ie maar goed bevalt! Daar draait het uiteindelijk om! 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!