Foto van een MB Trac Meerdere, bezig met poseren.Prachtige combinatie zo.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 21-09-2014 om 21:39:35, met 17 reacties.

MB Trac Meerdere

oldtimergek
Foto van een MB Trac Meerdere, bezig met poseren.
Prachtige combinatie zo.

Reacties

koen-hanomag
Supermooi
Al zie ik lisver de gewone kleur 😄
Waarom deze kleur?
oldtimergek
@koen-hanomag @ford5000 weet daar het antwoord wel op. Het heeft volgens mij mee te maken dat de laatsten door doppstad gemaakt zijn en die spoot ze in die kleur.
Loeideutz
@oldtimergek @koen-hanomag Pin me er niet op vast, maar ik dacht dat Doppstadt ze oranje spoot. Dit is volgens mij de LT-trac kleur. Als ik het goed heb, hebben zij na MB eerst nog een aantal jaren dit geproduceerd.
ford5000
@Loeideutz Dit was inderdaad ook de LTS kleur, maar Doppstadt heeft ze zowel in deze kleur als ook in het oranje/zwart geleverd.
Er stond ook wel een originele Doppstadt Trac 160 in deze kleur.
Zal hem vandaag of morgen hier wel plaatsen, maar moet eerst nog de foto's van de camera afhalen en op de laptop zetten.
Loeideutz
Succes dan met het foto's van de camera halen. Zie al dat MB-geweld hier wel verschijnen. Jammer dat het niet wat meer over het jaar verspreid wordt. Zo is het een overkill op zo'n korte tijd.
koen-hanomag
@ford5000 oke, interessant om te horen!!

@Loeideutz daar ben ik het mee eens!!
ford5000
@Loeideutz Mais en bieten zijn nu eenmaal niet in mei of juni te oogsten.
oldtimergek
@Loeideutz dan zal ik mijn 350 foto's van dit evenement maar niet meer plaatsen .
Loeideutz
@ford5000 Dat snap ik helemaal. Al is er met onder plastic inzaaien op hogere, dus warmere, gronden natuurlijk wel iets te verzinnen. Maar als de foto's wat meer verspreid over het jaar geplaatst zouden worden, dan kon je er meer van genieten. In het kader van: taart met slagroom is lekker, maar niet 3 keer per dag 3 stukken.
oldtimergek
@Loeideutz de foto van de originele doppstad 160 heb ik ff geplaatst.
Loeideutz
@oldtimergek Ho stop jawel, toch doen. Maar niet alle 350 vandaag of deze week. En die 3 wazige mag je van mij ook achterwege laten. Doe er volgende week of volgende maand en zo rond Kerst ook een paar.
Loeideutz
@oldtimergek Mooi! Doppstadt foto's zien we veel te weinig.
oldtimergek
@Loeideutz heb er ook nog 750 liggen van Meddo van afgelopen weekend. Dus we kunnen nog weer vooruit.
Loeideutz
@oldtimergek Kun je er niet een automatisch systeem van maken die iedere week 25 foto's er op zet of zoiets. Scheelt jou weer een berg werk.
oldtimergek
@Loeideutz ik doe de foto's vaak savonds laat plaatsen of op tijden dat TF niet zo druk is, dat scheelt heel erg in upload tijd. En het nadeel van telkens wat plaatsen is dat ik op het laatst niet meer weet wat ik al geplaatst heb. TF is geen vriendelijk programma om terug te kijken in je eigen archief van je account. Heb er ook nog een paar honderd te plaatsen van de Blue Force 1000 in Engeland, allemaal Ford.
Ernst-Jan
Quote @Loeideutz:
Zo is het een overkill op zo'n korte tijd.

Ik zal ze wat later plaatsen dan 😉

Is dit trouwens niet de Silberdistel uitvoering? Of is dat weer wat anders?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van MB Trac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!