Foto van een Ford Meerdere, bezig met maïs hakselen.Het wilde zuiden hun eerste bunders maïs hakselen. Een Ford 4000 met de PZ MH 80 E en de Ford 4600 met de kipper!Meer foto's te bezichtigen op [ur

Ford Meerdere

selten
Foto van een Ford Meerdere, bezig met maïs hakselen.
Het wilde zuiden hun eerste bunders maïs hakselen. Een Ford 4000 met de PZ MH 80 E en de Ford 4600 met de kipper!

Meer foto's te bezichtigen op MS Fotografie

Reacties

Loeideutz
En jouw combi deed niet mee?
selten
@Loeideutz
Vanwege een klein defect staat deze nu bij het LMB. Zegmaar, een wiellager was kapot gelopen jammer genoeg. De stofkap was 1 jaar geleden al eraf gelopen. En daardoor is nu het lager helemaal versleten. Gelukkig alleen lagerschade. Maar de stofkap is dus al 1 jaar geleden besteld....
Loeideutz
@selten Schiet op dan. Komt het met de roeiboot over de Rijn? Tegenwoordig zijn er veel leveranciers die je een code geven zo dat je het online kunt volgen. Misschien eens proberen.
selten
@Loeideutz
Ik heb t besteld bij t LMB, al paar keer tege de chef gezegd ofdat we er niet achteraan hoefde. Nouja ik hoef de rekening niet te betalen, dus in zoverre is het niet mijn probleem.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!