Foto van een Valtra T193, bezig met maïs inkuilen.laatste vrachtje mais dit seizoen bij de kuil door loonbedrijf hartemink

Valtra T193

jehan
Foto van een Valtra T193, bezig met maïs inkuilen.laatste vrachtje mais dit seizoen bij de kuil door loonbedrijf hartemink

Reacties

533A
Hoe bevalt deze relatief simpele degelijke trekker?
jehan
@533A wel goed maar hij gaat weer terug ..was een leen trekker de onze 202 was kaduk..
533A
@jehan Niet wat om het loonwerk mee in te gaan? Te basic of?
jehan
@533A ligt eraan wat je er mee wilt doen ..zit geen load sensing op
533A
@jehan Oh nee, dan laat hem inderdaad maar staan, kun je in deze tijd dan al weinig meer mee. Dacht dat meer een recht tot recht aan trekker was. Maar dan wel eentje waar load sensing etc. opzat.
jehan
@533A hij is wel mooi geprijsd ..ruim 300 euro per pk
533A
Oh, daar kun je niks van zeggen inderdaad, heeft valtra bij die kleinere serie ook van die budget trekkers voor de nederlandse markt?
CaseCS130
@533A N93, 40.000, N143, 60.000
ljdekker
Dat valt mee die prijs. `t is net hoe zwaar je er aan tilt, maar voor mais rijden heb je dat toch niet nodig, dat load sense. Viel het brandstofverbruik mee of tegen? Wat neemt zo`n trekker op en een dag?
jehan
@ljdekker weet niets van brandstof verbruik ..heb er nog niet eens mee gereden
jehan
Deze foto nu ook te zien op facebook bij marmix bv ..denk dat ik maar fotograaf wordt bij valtra

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T193 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!