Groeps fototje van bij loonbedrijf Puynen uit Beveren-Waas (BE). Op kop zien we de John Deere 7580 ProDrive staan met daarnaast een John Deere 7530 met Dezeure Silocruiser, vervolgens een John Deere 6

John Deere Meerdere

MMaarten
Groeps fototje van bij loonbedrijf Puynen uit Beveren-Waas (BE).
Op kop zien we de John Deere 7580 ProDrive staan met daarnaast een John Deere 7530 met Dezeure Silocruiser, vervolgens een John Deere 6170 R met Record silagewagen van grondwerken Jover uit Stekene (BE), dan nog een John Deere 6210 R met groene Dezeure, John Deere 7430 met Record alsook van Jover en tot slot nog een John Deere 7430 met Dezeure van Puynen. Een combinatie was al vertrokken en stond zo niet op deze foto van Team John Deere!

Reacties

Fendt926Driver
Indrukwekkend rijtje trekkers en hakselaar. de karren vindt ik niet direct groot maar kan ook op de foto zo lijken
erik9831
@Fendt926Driver Denk ik ook meestal, tot als je naast zo een hakselaar staat, of naast zulke karren 😃
MMaarten
@Fendt926Driver Dat valt goed mee hoor, het zijn de gewone courante silagewagens die je hier ziet, er kan dus wel wat maïs in 😉
Fendt926Driver
Quote @MMaarten:
er kan dus wel wat ma�s in
ja dat snap ik. maar waar moet ik aan denken bij zon wagen een 18 tonner 20 tonner of zelfs 24 tonner? of in m3 ongeveer 35 tot 40 m3?
timme936
Die dezeures zijn allemaal 40m3 of meer....
de nieuwe silocruiser maken ze zelfs tot 45m3 op dubbel-as.

Wist niet dat Puynen volledig overgestapt was op John Deere...
MMaarten
@timme936 Dit is de tweede JD hakselaar, de andere heeft een verstelbare cabine. Qua tractoren hebben ze wel al een tijdje John Deere, maar er zijn ook nog New Holland's en Claas trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!