Voor het aanmaaien van een perceel maïs hoeft men niet altijd achter de hakselaar aan te rijden. Als er voldoende plaats is kan men in België ook wel eens op de baan rijden, ook als er nogal een hoo

John Deere 3650

+1
MMaarten
Voor het aanmaaien van een perceel maïs hoeft men niet altijd achter de hakselaar aan te rijden. Als er voldoende plaats is kan men in België ook wel eens op de baan rijden, ook als er nogal een hoogte verschil is. Voor de landbouwer goed uitkijken, maar voor de fotograaf levert het mooie foto's op!
Deze Claas Jaguar 695 Mega hakselt een Record silagewagen vol die getrokken wordt door een John Deere 3650. Echt een knap team die enkele dagen geleden de hoofdrol speelde op deoudedoos.be/ !

Reacties

aldertjd
Super foto dit!
Ritchie
Super dit! Veel Vlaamser dan dit wordt 't niet 😛
MMaarten
@Ritchie De komende dagen komen er bij de oude doos nog heel wat 'Vlaamse' combinatie's langs 😉
Ritchie
@MMaarten

Ja super haha. Kijk met grote regelmaat op jullie site, dikke chapeau! Een van de mooiste landbouwfotografie websites die er is.
MMaarten
@Ritchie Leuk om te horen! We proberen ons best te doen, maar het is op de eerste plaats voor ons een hobby, levenswerk en passie 😉
JDeerefan
Mooie combi en vooral dikke 3650 !
claasfan
Erg mooie foto
stijn-de-bock
Topfoto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!