Foto van een New Holland T 6080, druk bezig met weer op een trekker lijken. Foto is geplaatst door casejxu op 30-11-2014 om 17:02:56, met 14 reacties.

New Holland T 6080

casejxu
Foto van een New Holland T 6080, druk bezig met weer op een trekker lijken

Reacties

Fendt_John Deere
Wat ga je er de rest van het jaar mee doen?
casejxu
Beetje transport van t voorjaar weer water geven en in de zomer komt er een nieuwe rooier achter te hangen
Fendt_John Deere
@casejxu

Ook weer een Koops rooier?
casejxu
@Fendt_John Deere jup. Van alle.gemakken voorzien. Kunnen we hopelijk weer ff harder rijden. Op richting de 4 km/u
MaxxuM4ever
@casejxu een S-rooier dan zeker? Heb je met hogere snelheden niet meer last van beschadiging aan de neus van de bol?
casejxu
@MaxxuM4ever klopt. Ja natuurlijk wel... maar zoeken de grens op 😉 moeten wel weer ff dik 50 bunder rooien
deutz110
Nieuwe rooier de koops was laatst nog bij de mechanisatie bedrijf en start de trekker al beter
fendt818vario
Een S rooier met afduwers op het kistenrek? En een afslagband?, werkt wel mooi denk ik. Wij waren een tijdje terug op bezoek bij koops met school. Rene was wel enthousiast om met 6 kilometer per uur te rooien. Dan heb je wel veel beschadigingen. 😃
casejxu
@deutz110 nog niks van gehoord... alleen dat ie bij ophalen nog erger deed als dat ie heen ging
MaxxuM4ever
@casejxu Enthousiast hoor 4km/u, waar ik in de vakanties wel eens help rooien ze met een koops baby rooier ±15ha en dan rijden we rond de 2km/u omdat er niet meer over de elevator kan vanwege de stijlheid. We rooien namelijk in kippers.
Ik zou het meer zoeken in zo snel mogelijk draaien op de kopakker en niet hoeven stoppen tijdens een gang met kistenwissel dmv een tussenbunkertje oid (als je in kisten rooit). Langere regels scheelt ook enorm in de capaciteit. heb ik ondertussen gemerkt.

De bollenboer die bij ons land huurt rijdt naast met wortelwagens waar 4 kisten achter elkaar op kunnen, dan sta je maar 1 keer in de 4 kisten even stil om van wagen te wisselen.
stannetje96
@MaxxuM4ever die s rooiers doen ook rijdend kisten wisselen. De laatste band kan stilstaan waardoor de rooier kan blijven rijden
casejxu
@MaxxuM4ever rijden van voor Tot achter aan een stuk Door zonder stop van wagen of kist
casejxu
@fendt818vario 6 km is wel erg hard.. zou ook niet weten hoe dat bij te houden met 1 voorlader 😛 denk dat de hele machine ook wel wat begint te kraken aan alle kanten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!