Foto van een Belarus Workmaster , bezig met poseren.. Foto is geplaatst door belarusworkmaster op 20-12-2014 om 21:40:50, met 5 reacties.

Belarus Workmaster

Foto van een Belarus Workmaster , bezig met poseren.

Reacties

Puma cvx power
Wat is er kapot?
Er was een tand wiel slecht van de 9 de versnelling als je er mee ree vlakke weg zelfde motortoeren dat hij ineens uit de versnelling sprong
Puma cvx power
Ok. Ik woon in Oekraine en hier zijn er heel veel. maar de meeste staan altijd stil voor reparatie. Gebroken onderdelen zijn niet vreemd voor deze trekkers.
@Puma cvx power
bij mij toen hij standard was dus 80 pk waren er nog niet veel problemen de problemen waren pas gekomen toen ik er een oplegger achter ging hangen die leeg ongeveer 8 ton weegt en dan de rest van de lading nog dus totaal ongeveer 15 ton erachter hangen en dan krijgt de versnellings bak wel meer te voorduren he als er dan een tandwiel niet helemaal super meer is dan komt het dan vanzelf te voorschijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus Workmaster ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!