Foto van een Fendt 612s, bezig met gras inkuilen. 30 juli. Foto is geplaatst door Arrie94 op 25-01-2015 om 15:54:17, met 11 reacties.

Fendt 612s

Arrie94
Foto van een Fendt 612s, bezig met gras inkuilen. 30 juli

Reacties

Fendt926Driver
Met een deutz fahr K570 snel losser?
Mooie combi. Iets teveel pk voor zo een wagen maar wel ideaal met kuil oprijden
Arrie94
@Fendt926Driver Ja klopt, en met 80 pk kan je hem ook goed hebben, maar niet de kuil op. Jammer dat ie een boventrekhaak heeft, want ook deze had er moeite mee als de wagen achterin goed vol zit. Met achteruit de kuil opdrukken komt ie los van achteren en gaat ie door het platenpakket vd voorwielaandrijving heen, die kan geen 120 pk hebben... Maar als je de knikdissel minimaal gebruikt krijgt hij m wel boven, trekker weegt ook amper 5 ton en heeft misschien wel het meeste gewicht op de vooras. Met trekken is er geen houden aan 😃
Arrie94
@Fendt926Driver Dit jochie kwam bij de bult met z'n achterbanden niet eens in de buurt van het gras. Maar dat was ook genieten, dikke vlam erboven in het land 😃 En daarna met de 1056 m de kuil op trekken.
dx11
Geen ruimte voor een overrijkuil? Bij die oude krone van ons kun je de dissel trouwens omdraaien voor ondrraanspan
Arrie94
@dx11 Een paar meter erachter zit een sloot en de kuilplaat is 35m lang en moest 3,5m hoog worden, dus de ruimte maximaal benutten.
Deze kan je ook omdraaien, maar de eerste halve meter dissel is heel smal, en kom je in bochten totaal niet uit met de aftakas als de trekhaak een stuk verder naar achteren zit dan de stomp...
a3vandiejen
@Arrie94 Wel prachtige foto
Steyr thomas
Mooie combinatie zo!
Arrie94
Erik307
Nice!
johndeere 2650
Mooie combi!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!