Foto van een Fendt Meerdere, druk bezig met Poseren. Familie bijeenkomst. Foto is geplaatst door Angelo368 op 30-01-2015 om 18:15:57, met 8 reacties.

Fendt Meerdere

Angelo368
Foto van een Fendt Meerdere, druk bezig met Poseren. Familie bijeenkomst

Reacties

fendt818vario
Mooi spul! Jammer dat wij onze 104 weg hebben gedaan.
trean
Gaat dat, met de blokkenkar het land in? Als wij met een mengwagen het land in gaan staan we eigenlijk direct vast. Of het moet gigantisch droog zijn of een grote trekker ervoor en gang houden.
DeutzD40L
@trean een blokkenwagen is lichter dan een mengwagen!
trean
@DeutzD40L dan nog, kleine bandjes en weinig bodemvrijheid. En de grond is niet bevroren. Voorruit gaat nog wel, maar achteruit ben je snel klaar.
DeutzD40L
@trean valt mee met zon 30s, kijk dan moet je zon 20s hebben die zijn veel lager en hebben van die kleine rot wieltjes, daar zit sneller mee vast.
Angelo368
@trean Vaak genoeg gedaan, zomers enkel eens wat topjes gras ophalen, de AB haalde er zelfs kalfjes mee uit het land 😃 rijd er lang overheen
Angelo368
@fendt818vario Tjaa. staan zat te koop nog 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!