Foto van een International Onderdelen, bezig met poseren. Voor een topic. Wie weet waar ik deze

International Onderdelen

frank_mf
Foto van een International Onderdelen, bezig met poseren. Voor een topic. Wie weet waar ik deze "moer" kan vinden? De twee andere zijn gebroken dus kan een maat van me zijn andere ventielen niet aansluiten.

Reacties

jeroenfordmf
@frank_mf is dit niet 1/2 duims?

Waarom rijd uw maat niet gewoon even langs een mechanisatie bedrijf en zoek gewoon de juiste erbij. Moeilijk is het volgens mij niet 😉
frank_mf
@jeroenfordmf Ik werk zelf bij een mechanisatiebedrijf maar herken de koppeling niet, vandaar mijn vraag. Maar als het niet op de originele manier kan, zal ik er wel gangbare opbouwen.
frank_mf
@henry het boertje Bedankt voor de tip 😉
mf-6265
Wij hadden vroeger ook van die koppelingen op onze deutz. we hebben ze wel nog liggen denk ik maar het is wat ver voor je denk ik 😃 😃 😃
boer
Kramp dowty koppelingen
redeagle14
@frank_mf

Dit zijn de meest ergerlijke koppelingen die er zijn. Het merk is Dowty en die wartelmoer is niet los leverbaar. Ze gaan kapot omdat die koppelingen altijd zweten en ze steeds vaster gedraaid worden, vaak met een hamer.
Rega
@frank_mf

Knap slangetje persen Frank met een schroef koppeling. Scheelt je veel tijd en lekkages.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!