Foto van een Fiat Meerdere, bezig met poseren bij de kijkdag van een Troostwijk veiling bij Weevers in Marknesse vorige week.

Fiat Meerdere

danny_ford
Foto van een Fiat Meerdere, bezig met poseren bij de kijkdag van een Troostwijk veiling bij Weevers in Marknesse vorige week.

Reacties

a3vandiejen
@danny_ford Staat zat moois tussen.
danny_ford
Maar ook een hoop oude rommel. De 40 serie met cabine en de achterste fiat waren qua plaatwerk echt compleet aan hun einde. Met de machines was hetzelfde. Veel interessants, maar ook wel zooi dat beter in de oud ijzer bak had kunnen liggen.
JD3010
@danny_ford Dat is waar wat je zegt, maar op heel veel is toch nog geboden. Zo komen ze ook van de oude zooi af, er was maar weinig mooi spul.
danny_ford
Inderdaad, ik hield nog een aantal zitmaaiers in de gaten, maar die bedragen weren gewoon veel te hoog waarvoor ze weg gingen. Volgens mij geld dat ook voor veel van de andere machines.
JD3010
@danny_ford Er was een belg die de auto en kar helemaal vol laadde met gazonmaaiers. Wel grappig om al die verhalen daar te horen hoe het gegaan is.
danny_ford
Ook die MF zitmaaier toevallig? Daar had ik nog wel behoorlijk interesse in, maar hij werd zo ongelofelijk duur helaas.
JD3010
@danny_ford Nee, meer die kleine maaiers.
danny_ford
Aha, voor mijn gevoel zijn de zitmaaiers ook veel te duur weggegaan voor handel, dus ik schat dat die naar particulieren zijn gegaan.
JD3010
@danny_ford Ik heb dat niet zo gevolgd, maar er is aardig betaald.
danny_ford
Precies, Weevers kan opgelucht adem halen na zo'n veiling.
JD3010
@danny_ford Lang niet alles is ook gegund, er is nog best wel wat gehouden doordat het bod te laag was.
danny_ford
Maar hebben ze zelf dan ook deels meegeboden tot het gunnend bedrag? Want op diverse dingen is ongelofelijk vaak geboden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fiat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!