Foto van een Fendt 927, druk bezig met Bemesten.. Foto is geplaatst door thijsie op 02-04-2015 om 20:01:40, met 8 reacties.

Fendt 927

thijsie
Foto van een Fendt 927, druk bezig met Bemesten.

Reacties

catfan55
Mooie trekker! Waarom niet gekozen voor het lucht druk wissel systeem van Fendt wat af fabriek wort geleverd. Zit veel mooier in elkaar als dit "after market" systeem. Ook een stuk degelijker opgebouwd.
Siebenga
Is dat niet alleen leverbaar op nieuwste en grootste trekker? 10.000 euro meerprijs dacht ik
JJ
@catfan55 Goede vraag. Zelf denk ik dat het aan de snelheid van het oppompen en aflaten zal liggen. (Leverbaar is het op dit type in ieder geval wel.)
jeroemdeenen
Prijs
catfan55
@JJ Het zijn geen lomp brede banden dus dat lijkt me niet zo'n probleem om eerlijk te zijn. Maar verwacht wel dat dit goedkoper is als het, af fabriek leverbare Fendt systeem.

Dit is de nieuwste 900 serie, zover ik weet is het op alle 900's gewoon leverbaar.
fendtvario
@thijsie

Van wie is die trekker da?
thijsie
WTC de Kempen hij kwam recht van de dealer af @fendtvario

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 927 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!