Foto van een Fendt 305 LS, bezig met bemesten. de kleine pony voor de mest strooier. als het zwaar wordt zakt de trekker in toeren en moet de bodemketting zachter. verder heerlijk 23 strooiers vol ges

Fendt 305 LS

Fendt926Driver
Foto van een Fendt 305 LS, bezig met bemesten. de kleine pony voor de mest strooier. als het zwaar wordt zakt de trekker in toeren en moet de bodemketting zachter. verder heerlijk 23 strooiers vol gestrooid.
wie heeft er nog 1 opzet schot voor zo een strooier?
laad altijd van dezelfde kant en dan valt er wel eens wat overheen. vandaar maar een opzet bord nodig

Reacties

julian2003
Daar kon nog wel een veel grotere strooier aan
doen wij ook een strauntman 2 asser
fiattopper
@julian2003 kan hoeft niet
fendtje700
@Fendt926Driver zoiets hebben wij gewoon zelf gemaakt, heel gemakkelijk, gewoon 2 plankjes der boven op maken, of bedoel je origineel?
Fendt926Driver
Quote @fendtje700:
of bedoel je origineel?
wil het eigenlijk wel origineel houden maar hoeft niet nieuw te zijn. misschien heeft iemand ergens nog wat liggen. anders bij de fabriek van schuitemaker eens een keer kijken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!