Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 5110, druk bezig met Poseren.De spuitcombinatie van vandaag en gisteren. Ptc+ Dronten gewasbescherming.

Deutz-Fahr 5110

fendt818vario
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 5110, druk bezig met Poseren.

De spuitcombinatie van vandaag en gisteren. Ptc+ Dronten gewasbescherming.

Reacties

RobDeutz104
Bekende trekker
fendt818vario
@RobDeutz104

Waarvan komt deze trekker je bekend voor?
RobDeutz104
Zit een bekend dealersticker op
gypCaseXL
Geen last gehad van storingen??
fendt818vario
@gypCaseXL Nee, helemaal niet. De spuit is makkelijk in te stellen. De trekker is ook makkelijk, maar schakelt wel een beetje stug.
gypCaseXL
@fendt818vario oke. Toen wij voor een paar maanden terug met dezelfde combinatie bezig waren was het storing na storing. Uiteindelijk stond de spuit uitgeklapt in de zandbak en was de hydrauliek van de trekker op slot geslagen. Alleen niemand kreeg de hydrauliek ontgrendeld en er bleef druk op de slangen staan.
fendt818vario
@gypCaseXL Alleen de spuitcomputer was traag om de spuitdruk te veranderen. De Deutz heeft wel vergrendeling op de hydrauliek, dat is soms handig, niet altijd.
gypCaseXL
@fendt818vario tsja, elke trekker heeft voor en nadelen. Dat is wel mooi aan de praktijkschool, dan kun je merken een beetje vergelijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr 5110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!