25-06: Machtig mooi mag je het best noemen! Het John Deere materiaal bij de Belgische importeur Cofabel! Hier inin beeld is slechts een hoekje met een paar JD

John Deere Meerdere

JD6930
25-06: Machtig mooi mag je het best noemen! Het John Deere materiaal bij de Belgische importeur Cofabel! Hier inin beeld is slechts een hoekje met een paar JD"'tjes", namelijk een 7290R en 8500. Op de voorgrond nog net een stukje R... combinebek aan een T... combine.

Reacties

Dik materiaal! !
JD6930
@johndeere6910forever

Zeker! Had geen tijd meer om de beschrijving bij te voegen maar is bij Cofabel. 7290R en 8500.

Wat een machtig mooi bedrijf is dat! Als je er aan komt rijden zou je door dat enkele niet erg grote JD en Cofabel logo echt niet verwachten dat het misschien wel groter is als het oude Nagel! Goede stap van JD om in België niet te doen wat ze in NL hebben gedaan. In NL kon het niet anders meer maar daar moeten ze het vooral zo houden! 😉
Fendt_favorit
@JD6930

In NL kon het niet anders meer? Ik weet zeker dat menigeen graag terug ging naar hoe het was!
JD6930
@Fendt_favorit

Ik doelde er op dat het met Nagel niet meer ging. Stond op rand van de afgrond door hun vorige eigenaar. Kroymans. Het was een mooi bedrijf maar de dealers deden toen al vaak zelf wat de 8 a 9 "mega" dealers nu doen via JD NL. Zelf de import.

In België zullen ze nog wel trouw zijn aan hun importeur denk.
stannetje96
@JD6930 zouden die dealers er blij mee zijn dat jij even netjes op internet zet wat er allemaal te halen valt bij hun?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!