Weer een reeks vastgelegd ...Fendt 939 met Joskin Trans-SPACE 8000/27 TRC150(Is deze combinatie van loonbedrijf Timmers (Schimmert) of Hoedemakers (Ulestraten)? Wie kan het zeggen? Hij stond 's middag

Fendt 939

mike_v
Weer een reeks vastgelegd ...

Fendt 939 met Joskin Trans-SPACE 8000/27 TRC150
(Is deze combinatie van loonbedrijf Timmers (Schimmert) of Hoedemakers (Ulestraten)? Wie kan het zeggen? Hij stond 's middags bij Timmers op de koer en kwam wat later onder de pijp van Hoedemakers laden.)

Reacties

JJ
@mike_v waarschijnlijk behoordt deze combinatie tot een akkerbouwer uit Valkenburg.
Ivan
@mike_v loopbrug achteraan de kipper zie je ook niet vaak...
mike_v
Dat zie je volgens mij toch wel vaker @Ivan. Voortaan eens op letten.

@JJ, hij stond eerder in deze setting:


Dacht dat dat het adres van loonbedrijf Timmers was?
Oldtimer-fan
@mike_v

Dit is Willems uit Schimmert. Timmers ligt verder de berg op. Als je bij Willems de berg op rijdt richting schimmert, ligt timmers aan de linker kant zodra je schimmert in rijdt
mike_v
@Oldtimer-fan, Azo dan ben ik Timmers zelf voorbij gereden (4 keer :D). De GPS zei dat het daar egens midden in het bos was, halverwege de berg.
JJ
Inderdaad Oldtimer-Fan heeft gelijk.
Oldtimer-fan
@mike_v

Vlak voordat je de drempel over gaat en schimmert uit rijdt, moet je rechts het bergje op. Dan kom je bij Timmers uit.
mike_v
Dacht ik al @Oldtimer-fan. De GPS gaf nr 14 een honderd meter na de drempel. Maar daar was bos, dus ben ik gewoon doorgereden en kwam ik dus bij de akkerbouwer uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 939 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!