Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door atlaspower op 22-08-2015 om 21:43:59, met 10 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

atlaspower
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren.

Reacties

atlaspower
@atlaspower verlenggiek voor de kraan gemaakt met cw 30 snelwissel,, van een oude 1302 lepelsteel van dx11,, voor onderzijde een vorkenbord met cw 30 als mal gebruikt
casejxu
@atlaspower heb jij hier een originele wig gebruikt? of deze ook zelf gemaakt?
Mengeledriver
Ohw, wij hebben nog wel een gebruikte (betaalbare) snelwissel liggen voor een 14 tonner. Is hydro.
atlaspower
@Mengeledriver daar ben je dan optijd mee 😃
radium45
Mengeledriver
Ik zal het morgen even vragen. Ik plaats dan ook even een foto. Er zit wat werk aan. 1 zo'n pen waar de veer aan zit is gebarsten maar onderdelen kun je zo bij Kramp bestellen
bert8210
@Mengeledriver heb jij die snelwissel nog, heb wel interesse, mvg Bert
Mengeledriver
Jazeker, heb alleen nog geen foto, zal morgen even een foto maken
Mengeledriver
@radium45

Jij was eerst. Wij vragen er 175 voor. Hij is hydraulisch incl. slang en incl. pennen zoals op de foto. De hijshaak is vorig jaar vernieuwd. Verder zweet de cilinder wat omdat de ene geleider waar die veer omheen zit kapot is. Hij heeft daarom scheef op de cilinder gedrukt en daarom lekt hij wat. De cilinder is ook 1 of 2 jaar geleden vernieuwd. Dus kwestie van een nieuwe geleider en ik denk dat de cilinder dan ook wel dicht is, anders even een nieuwe manchet erin. De cilinder is dubbel werkend.

Wij zitten in Laag Zuthem, vlak bij Zwolle

@bert8210 even afwachten wat @radium45 zegt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!