Foto van een Ford 7000, druk bezig met Poseren. Toen we de 7000 gingen ophalen. Foto is geplaatst door theovl op 25-11-2015 om 10:48:25, met 17 reacties.

Ford 7000

theovl
Foto van een Ford 7000, druk bezig met Poseren. Toen we de 7000 gingen ophalen

Reacties

Ritchie
In Frankrijk?
theovl
@Ritchie haha bijna was in N-B
Ritchie
@theovl

Pfff... Ik denk, ik zal eens slim doen. Zag namelijk een Franse sticker op de voorruit zitten bij die andere foto 😉 Maar nu blijkt 't in de mooiste provincie van NL te zijn..
theovl
@Ritchie hij komt wel uit frankrijk de ford. Maar ik heb hem bij de rooy gekocht????
Ritchie
@theovl

Aha, in Hoeven. Die heeft wel een aantal Ford's staan ja haha. Ook veel onderdelen.

Maar dat zie je toch wel heel weinig, een trekker van De Rooy die nog in Nederland verkocht wordt.
Sanderford
@Ritchie heeeelllll weinig haha vaak zijn ze bij hem goed aan de prijs! Maar hij weet ook wel alle ruwe juweeltjes te vinden in Europa
Ritchie
.
theovl
@Ritchie waarom niet ?
Ritchie
.
+1
theovl
@Ritchie ik heb zeker een goede deal kunnen sluiten. Uiteindelijk zijn alle tractoren die via een handelaar gekocht worden duur. Ik had bij de rooy gewoon een goed gevoel omdat het in mijn ogen een eerlijke man was. Gelukkig klopte dat gevoel. Want werd vandaag weer keurig geholpen door de rooy. Het startrelais van mijn startmotor was kapot. Deze heeft hij voor me gerepareerd. En ik heb een reserve startmotor gekregen, Zodat ik zekerweten weer kon spelen met de 7000. Ik zeg de rooy is een gouden man. En dat is mijn ervaring.
Ritchie
@theovl

Daar ben ik blij mee, goed om te horen! 😉
newholland-
@theovl vond je het niet leuk om hem rijdende te halen
theovl
@newholland- jawel haha. Maar dan had ik de hele dag onderweg geweest. En als je onderweg stil komt te staan hebbie een probleem
Sanderford
@theovl over z'n service en gastvrijheid valt geen verkeerd woord te zeggen! Heb er graag mee te doen alleen hij kent de prijzen goed ????
patfordson
Ik ken Johan de rooy goed , ik heb al zaken met hem gedaan , hij is ALTIJD HEERLIJK EN CORRECT geweest , niks negatief over te zeggen ,en als ge hem iets vraagt ben jij altijd welkom .
Voor mij een goeie adres en zeker goeie man .
+1
Ritchie
@theovl

Hier moet ik wel wat aan toevoegen, ben pas bij hem geweest en ik moet je helemaal gelijk geven. Idd. goudeerlijk en iemand die met je meedenkt, en al die negatieve verhalen die je dan hoort kloppen toch niet moet ik zeggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!