Vorige week 100 kuub mest omgereden. Is de 6610 eindelijk weer een wat los gekomen.. Foto is geplaatst door TerraJohnDeerefan op 02-02-2016 om 18:55:48, met 8 reacties.

John Deere 6610

Vorige week 100 kuub mest omgereden. Is de 6610 eindelijk weer een wat los gekomen.

Reacties

Jeroen-ford
Mooie combi
Boer007
Dikke combinatie,
Was hij dat niet dan?
@johndeere6910forever

Niet echt. Hij heeft ongeveer 2 jaar geleden een nieuwe brandstofpomp gekregen omdat de oude lek was. Maar op die nieuwe pomp zit dan een verzegeling voor de garantie van 1 jaar dus hebben we hem standaard gelaten (voorheen heeft die altijd iets meer gehad) maar toen was die echt niet vooruit te branden. Sinds een paar weken heeft die weer wat meer paardjes gekregen????. En aan dit werk heeft die het weer een goed warm gekregen. Meestal loopt die maar alleen op het erf en wordt gestart en dan weer neer gezet.
@TerraJohnDeerefan oke ik snap het???? het is wel een mooie trekker!
@johndeere6910forever

Dankje. Ondertussen ook al bijna 10000 uur.
@TerraJohnDeerefan o zie dat is mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!