Foto van een Fendt 920, tank bijna klaar.. Foto is geplaatst door Masseyfergusondriver op 20-02-2016 om 14:58:39, met 6 reacties.

Fendt 920

Foto van een Fendt 920, tank bijna klaar.

Reacties

Fendt926Driver
Het lijkt een hele smalle bemester maar zie wel een joekel van een verdeler met veel slangen. is de kouter afstand dicht bij elkaar of is het wel een brede bemester?
guldner75
@Fendt926Driver

dit is maar een enkele uitloop verdeler dus lijken ze al snel groot,
Bemester is 6.50m breed. 35 elementen,Slootsmid heeft de elementen op 18cm. Bemester is niet heel breed maar voor ons breed genoeg, kwa gewicht moet het ook nog een beetje leuk blijven..
Fendt926Driver
Quote @Masseyfergusondriver:
kwa gewicht moet het ook nog een beetje leuk blijven..
heb je helemaal gelijk in. maar op de foto leek het kleiner. heb ook altijd bemest met een 5.6m brede vredo zet er nu iets bijaan dat die 7.2m breed wordt. is mooier met draaien op het kopeind anders blijft het binnenste wiel bijna stil staan met keren
deJong
Ook een ander trekkertje erbij?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!