Categorie kan wel weg denk ik he?

Die indeling tractors / grondverzetters / machines is inmiddels zo verward dat ik er over denk om het weer samen te voegen.

Om je favoriete merken toch snel te vinden zal ik een soort favorieten functie maken. Daarnaast vind ik persoonlijk de zoekfunctie erg goed werken.

Wat vinden jullie?

Deel dit topic

Reacties

Johndeertjepowerr
Groot gelijk
Valtra-Fordpower
Die categorie is uiteindelijk toch 1 grote hoop, dus de meerwaarde ervan snap ik al niet eens. Dus kan wel weg ja 😛
johndeerefendtfan
Ik zou ze samenvoegen, lijkt me idd makkelijker
johndeere3640fan
Mee eens!
ford8630power
Alle merken staan toch bij elkaar jah, daarom snapte ik al nooit waarom je tussen die 3 moest kiezen als je een foto erop zet 😉
steyr9079
T0P ideee 👍
Jb26
Mee eens 😉
TurnMeLoose
Ow ben ik dan de enige die het niet zo goed vindt... 😃
ekenhorsie
Ja dan kun je alles in 1doen dat je 1map over houd dat je zo alles in 1map kan vinden ofzo
Valtra-Fordpower
Nou, Tinus, das duidelijk dus 😄
NHSanderJD
Mee-eens
jeroen16
Ja is veel makkelijker idd
ford8630power
Naar tuntel luisteren we niet 😉
fendtpower123
Ja is veel handiger lijkt mij 😉
fendt 936 vario
Goed idee
DESLAGERURRE
Doe maar weg dat hebben de sjomps die slecht foto's kunnen plaatsen het ook een beetje makkelijker 😉
dx11
Alleen Miniaturen wel apart houden graag 😄

Liever zelfs nog duidelijker apart doen.

Verder alles maar op een hoop idd.
NewHollandErik
Blijft de categorie Miniaturen wel? Misschien die eens beter scheiden, in plaats van Merk: Landbouwminiaturen 1:32, Type New Holland.. :|
julianholtland
Groot gelijk
Siebenga
Zoek functie werkt perfect.. zou het alleen geweldig vinden dat als men een nieuw topic wil gaan aanmaken de zoekfuntie eerst wijst op de titels die er op lijken.. Want dit loopt de spuigaten uit met de topics
maartendankers
Miniaturen maakt niks uit DX11, als mensen ze dan vervolgens nog steeds plaatsen onder Fendt ipv Landbouwminiaturen 1:32 schiet je er nog niks mee op omdat je ze dan tegen blijft komen.
Siebenga
Tinus PB
Siebenga
Men kijkt gewoon over die zoekfuntie heen en dat vind ik knap iritant. Vooral de jongere mensen onder ons zetten snel een topic omdat ze niet snel genoeg een antwoord kunnen vinden op de vraag.
TurnMeLoose
Als je de zoekfunctie nou eens aanpast... met categorieën.. maakt het zoeken al makkelijker en gebruiksvriendelijker ( voor diegene waar het al zo heel moeilijk voor is... )
wouterk
Ben het helemaal met siebje eens!
dx11
@maartendankers

Daarom juist nog duidelijker manken. Dit schiet niet op.

@Siebenga

Idd, dat was ook wel wat.
Siebenga
Wat TML zegt is op zich wel waar. Dat je weer de keuze hebt uit leden, fotos, recties, forumtopics. Dat zoekt nog makkelijker/overzichtelijker hoewel ik denk dat het niet tot meer zoekopdrachten gaat brengen. Omdat het meer met luiheid heeft te maken
TurnMeLoose
Klopt Sieb.. maar zo vergemakkelijk je de luiheid door een paar muisklikken...
Siebenga
Vooral met nieuwe topics zou ik het al geweldig vinden dat de nieuwe titel die aangemaakt wordt voor het plaatsen van een topic getoets wordt aan eerdere titels. Dat ze er misschien niet omheen kunnen. Want als je ziet hoe veel topics er wel niet worden aangemaakt dat is echt lomp. En die verdwijnen allemaal naar de achtergrond terwijl er hele goede informatie aanwezig is
maan820tms
Wat siebenga zegt
JOHNDEEREBOERTJE
@TurnMeLoose

En de gene die de zoekfunctie wel gebruikt heeft het makkelijker, en als er toevallig zo'n iemand zoekt die dat normaal nooit doet, die denkt dan: Verrek das makkelijk dat gebruik ik vaker!
Kareltje
Ik vind het in die zin goed dat het op deze manier ook niet werkt. Want je als je op machines zoekt en je klikt op John Deere krijg je geen john deere werktuigen(pers bijvb) maar ook alle trekkers. Daarom snap ik niet waarom je als je op machines klikt ook nog bij de trekkers uit komt. Als ik op machines klik vraag ik neit om trekkers en andersom. Moet gewoon duidelijk afgebakend zijn.
Abarth
@Kareltje

Helemaal mee eens!!
Koentjuh
Mee eens!
JD6930
Waarom mijn reactie weg is snap ik niet maarja.

Idd handig, ga zo door Tinus.
Case-IH Fan
Lijkt me wel goed.
rinie
Goed idee

ps bij tractoren kun je de foto's van ford niet meer vinden.
Tinus
Done
grondverzetter
@Tinus

misschien is het niet verkeerd om landbouw en GWW gescheiden te houden?
ofzo..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
39
DEELNEMERS
30
WEERGAVES
1