Illustratie van:

Renault 651 - retourleiding monteren

Ik wil graag een hydraulische veegmachine achter de Renault hangen echter deze heeft alleen 1 drukleiding en geen retourleiding terwijl dit voor hydromotor natuurlijk wel nodig is (druk en retourslang). Is dit eenvoudig op te lossen? (aftakas aangedreven veegmachine is lastig aan te komen namelijk).

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Heb wel nog een pomp voor op de aftakas met oliebak liggen, dus als je beetje handig bent kan je zelf aftakas aangedreven maken
mbvaltra
Een veegmachine kan ook wel gewoon in een dw ventiel. Alleen zodra er een grotere trekker met meer olieopbrengst voor komt, dan moet er indd wel 1 in de retour.
Fendttrisixfan
@mbvaltra

hij zegt net dat hij maar een enkelwerkend ventiel heeft...
Wimsumar
Beste SCG1: Ja, een retouraansluiting is erg gemakkelijk te monteren op zo'n R-651. Het dekseltje boven de topstang zit aan de zijkant een plug in, verwijder deze en schroef er een hydro-snelkoppeling op.
Zie deze foto ( er op klikken voor vergroting), /_ 20 cm rechts boven de topstang bevestiging.

tractorfan.nl/picture/4540/
john deere 7810
Ja simpeler kan niet
SCG1
@ winsumar

Dank je voor het snelle antwoord.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 651 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2