Constructie voor gewichten op de neus van fendt 511c

Kan iemand me helpen of heeft iemand al dit gedaan: zorgen dat er gewichten op de neus kunnen gemonteerd worden op een fendt 511c. We hebben wel gewichten maar deze zijn niet van fendt en we zitten te denken om zelf een constructie te maken voor deze op te kunnen monteren indien nodig. Heeft iemand een voorstel mss met een foto of idee..

Ik zou zeggen brand los en alvast bedankt.
grten charel

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Maak een U-profiel oh een H-balk in de bestaande sleufjes van het moedergewicht.
Same Minitauro 60
Inderdaad, niks zo makkelijk als het gebruiken van een metalen profiel (Poutrel)
marco steyr
Gewoon op een h balk twee strips lassen die in de gleuven in het front vallen dan kun je in die h balk 40kg gewichten hangen
deutz dx
Wat voor gewichten zijn het dan wel?
zoals deutz fahr gewichten vallen vaak tegen, maar bij de meeste kun je idd een h balk oid maken
B - W
Niet in de bestaande sleufjes, gewoon twee stripsaan de zijkant van het moederblok monteren met bouten. (boutgaten zitten er als het goed is al in)
dan een hoekprofiel eraan lassen die je op je moedergewicht laat rusten en daar vandaan zelf even verder bedenken, ik weet niet hoe jouw gewichten er uit zien, zo durven wij er gewoon 24 blokken a 45 kg eraan te hangen...
ArnoFendt
Ook mijn advies is om de boutgaten aan de zijkant van het moederblok te gebruiken. Heb ik ook gedaan op onze Fendt 307LS ( ). Ik heb ook nog een foto gevonden van een Fendt 515C met hetzelfde principe ( ). Succes.
charel
Bedankt ik zie wat jullie bedoelen
hans515
Ik heb het idd op de boutgaten gedaan en dan schuin naar beneden afgeschoord tegen het moederblok aan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0