Illustratie van:

John Deere 6610 - Luchtstoel loopt leeg

Hallo tf'ers

Heeft iemand misschien ervaring met de trekkerstoel die leegloopt. Die van mijn trekker loopt na enige tijd leeg. Ik heb ernaar gekeken maar ik kan er geen wijs uit.

MVG
Jan

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Volgens mij zit er ergens een magneetklep, want ik heb eens gehad dat de zekering van de stoel kapot ging en toen zakte de stoel helemaal naar onder, misschien is er iets met die klep bij jouw stoel? Of ergens een lek.
Wout vanden Bergh
Bij onze mccormick was het ook, en dat kwam omdat de compressor lucht verloor aangezien het stukje waar de stang in beweegt versleten was. Een nieuwe compressor er in het was opgelost. Misschien is het bij u ook zoiets?
sametje
Mischien zekeringetje
ErDee
@sametje nee dan zij hij hem niet kunne oppompen en dan lopt hij ook sneller leeg.
jd6120
ik ken hetzelfde probleem ook met een 6210 , ik heb geen idee wat het zou kunnen zijn. de reactie van
Quote @ErDee:
kan volgens mij wel eens kloppen met de magneetklep.
johndeere-2140
Je moet hem er uit halen en dan de hoes eraf dan kan je er in kijken miss is er wel een slang kapot of het regelblokje
ErDee
@johndeere-2140 Eruit halen hoeft niet, en die stoel is behoorlijk zwaar, je moet met 2 man zijn om hem eruit te krijgen, ik raad het af.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3