MAN DOOD door ongeval hoken in toldiek

Een man heeft op vrijdag nacht van de ene huifkar naar de andere huifkar willen springen en er is toen iets verkeert gegaan en is onder de huifkar terecht gekomen er is ambulance politie brandweer is er heen geweest maar de man heeft het niet gehaald



en voor de rest is een gek op de trekker gesprongen en is door alle hekken heen geknald en door de mais heen gereden en hebben de trekker achter in de wei geparkeerd

Deel dit topic

Reacties

mooiwar
Is gewoon zen eigen schuld.
maar voor de familie leden gecondoleerd
roytieltjes
Heb nog nergens gelezen dat hij overleden is alleen zwaargewond
snowbee
@roytieltjes hij is na enkele uren overleden
Baltus_steyr
Bah sterkte! Ik wil wel is zien of de bestuurder schuldig wordt verklaard ofniet!!
richard1166
@Baltus_steyr

ik denk het niet ik was er bij maar een huifkar mag je mensen in vervoeren dus eigenlijk eigen risco
Boemrang
Een 42 jarige man, je zou haast zeggen dat die meer verstand gebruiken, nee dus.
Maar toch sterke voor de nabestaande.
martijnfendt104
@richard1166 een trekker is een landbouwvoertuig en daar mag je geen mensen mee vervoeren, maar ik weet niet of je daar een aparte verzekering voor kan aanvragen
Romco14
Jammer dat dit zo heeft moeten gebeuren...
Bij elk optreden van Normaal komen mensen in veewagens met een trekker ervoor.
Er zal in de jaren wel wat ongelukken gebeurd zijn maar nooit met dodelijke afloop.

gecondoleerd voor de familie
selten
Daarom is het ook illegaal...
Maar alsnog voor de familie gecondoleerd!
vinjohndeere
Veel sterkte aande familie ..
jd4050
@Boemrang

Als de drank in de man is is de wijsheid in de kan, is een gezegde.

Weet niet of het hier het geval was, maar er is wel een grote kans.

Sterkte aan de nabestaanden toegewenst...
JD6930
Sterkte voor de nabestaanden!

Quote @martijnfendt104:
@richard1166 een trekker is een landbouwvoertuig en daar mag je geen mensen mee vervoeren, maar ik weet niet of je daar een aparte verzekering voor kan aanvragen

Quote @selten:
Daarom is het ook illegaal...

Nou... een huifkar achter een trekker is volgensmij niks ilegaals aan hoor. Der is bijna geen een groepsaccomodatie of huifkar verhuur etc. die niet 1 huifkar achter een trekker heeft hangen.

Hier iseen groeps accomodatie met 2 redelijk nieuwe trekkers met beide een huifkar er achter, 1 verhuurt trekker/huifkar en zo heb je er nog wel meer.

Er is met die eerste wle eens een ongeluk gebeurd ja, maar dat kwam meer door gladheid in een zandpad en denk ik ook jeugd die iets te wild was nabij een hier welbekende horecagelegenheid midden in een bos. Als het zo ilegaal was om een huifkar achter een trekker te hebben reed die nu een paarj aar later niet nog met beide trekkers met huifkar er achter rond.
selten
@JD6930
De kans dat mensen serieus een vergunning aanvragen om op de wagen achter de tractor te staan is klein. Hoogstwaarschijnlijk had deze man meer verstand moeten hebben. dan wat hij toonde.
JD6930
Quote @selten:
@JD6930
De kans dat mensen serieus een vergunning aanvragen om op de wagen achter de tractor te staan is klein. Hoogstwaarschijnlijk had deze man meer verstand moeten hebben. dan wat hij toonde.

Oke, ja je zal er wel een vergunning voor nodig moeten hebben ja. Die huifkarren hier zijn ook geen prutswerkjes, de meeste zijn op een stevige ijzere platte wagen gebouwd, en die 2 die ik noemde zit zelfs een rolstoellift aan en worden meestal door 2 Jonh Deere 5020's? getrokken.

Deze man heeft idd niet goed nagedacht voor dat hij dit deed als je het zo ziet. Je moet gewoon nooit uiteen rijdend voertuig springen of over springen op een volgende! En dat heeft hij helaas wel gedaan. Maar zoals hierboven al meer gezegd, er zal ook wel drank in het spel zijn geweest.
selten
@JD6930
Net of dat dat het goedmaakt. Hij is verdomme 42 jaar. Dan moet je jezelf niet meer als een achterlijke ziel gedragen. Hij had voordat hij het idee had op een huifkar te gaan zitten achter de tractor beter moeten weten. Ja ik weet dat het moeilijk is voor de nabestaanden. Maar alsnog vind ik het gewoon dom van hem. Alcohol kun je niet verwijten. Ik kan zo zeggen dat de mensen die ik van die leeftijd ken. Zoiets niet zomaar doen. Je kan er niet omheen dat dit bewijst dat zon wet er gewoon hoort. Ik heb net al een foto gezien waar mensen er alweer proberen omheen te gaan. Het is tragisch maar heus niet het eerste ongeval dat op deze manier onstond.
8600_3055
Een huifwagen is veilig als je je gewoon gedraagt. maar het is erg genoeg voor de nabestaanden
wiltie63
@Boemrang bij een optreden van normaal komt ook drank in het spel...

Maar toch veel sterkte!
Tom VB
En dat was het einde van de leukere evenementen...

Dankzij dit soort dingen mag en kan er helemaal niks meer in NL.

Ieg sterkte voor de nabestaanden.
NewHollandErik
Quote @Tom VB:
En dat was het einde van de leukere evenementen...

Dankzij dit soort dingen mag en kan er helemaal niks meer in NL.

Juist! Door deze ongelukken wordt er weer één of andere wet aangescherpt. Heel jammer dat het weer net met een trekker moet gebeuren.
Renze
...Bij voetbalwedstrijden gebeuren ook dat soort dingen: een paar jaar terug is een malloot onthoofd tegen een viaduct omdat hij telkens zijn kop uit het noodluik stak, ondanks dat de chauffeur al drie keer de bus gestopt had en pas verder reed nadat die mafkees de kop introk. En TOCH WEER doen he ? Dat heeft hem dus letterlijk "de kop gekost"

Moeten we daarom maar noodluiken in bussen verbieden ? allemaal symboolpolitiek, een huifkar is niks onveiliger dan een bus. Als je je maar gedraagt. Gedraag je je niet dan loop je een behoorlijke kans op ongelukken zoals waar we het hier over hebben.

Als je overal wetjes en regeltjes voor maakt wordt het hier net Amerika, waar alles van "liability" aan elkaar hangt, je helpt zelfs je buurman niet meer met een ladder vasthouden als hij de dakgoot schoonmaakt, want als hij van de ladder dondert kan de buurman jou aansprakelijk stellen omdat jij de ladder vasthield...

Nee hoor, laat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid nemen... Het spijt me zeer voor de nabestaanden, maar dit is natuurlijke selectie volgens Darwin: De domme soorten sterven het eerst uit, de sterken overleven...
hobby-farmer
Jammer dat het weer zo moet gaan!
zal over 3 weken bij de zwarte cross ook wel weer scherpere contole wezen op drank, voertuigen, caravens en zo.
sterkte aan de nabestaande
DESLAGERURRE
Mischien respect loos zeggen maar ze hebben het daar in toldiek mooi verprutst door zulke actie's ! nu ku-j er donder op zeggen dat het nou niet meer "gedoogt" wordt !!!!!!
DESLAGERURRE
Is het mischien ook bekend uit welke regio die genen kwamen .. (plaats hoef ik niet te weten) maar ik weet toevallig dat er ook TF'ers zo reizen naar normaal ..
Wimsumar
@Beste DESLAGERURRE: Dit soort ongelukken gebeurd nu eenmaal bij dergelijke gelegenheden, ook zonder "Normaal"-vervoer.

B.T.W.: Misschien is de wegbeheerder wel aansprakelijk. De trekker/wagencombinatie staat op een verkeersdrempel (zie bord). Misschien is het slachtoffer hierdoor het evenwicht verloren en ten val geraakt.

Klik op het foto-tje: telegraaf.nl/binnenland/12463076/…
Tijmentje
@Wimsumar Maar alsnog hij ging eruit
DESLAGERURRE
@Wimsumar echt niet ! als jij zo door de weeks rijd krijg je een bekeuring !
DESLAGERURRE
Maar het zijn gelukkig niet de tférs die ik voor ogen had gelukkig ...
snowbee
@Tijmentje nee hij wou er inspringen maar zijn schoenen waren glad van het bier en gleed uit
ljdekker
Quote @jd4050:
Als de drank in de man is is de wijsheid in de kan,
Normaal zingt daar zelfs over!
case ih maxxum
@snowbee is hij door jullie mais heen gereden?
NH7070
Wat was het dan bij de NH dagen daar had je ook een kar achter een trekker
Mocht dat wel dan?
dresje80
@martijnfendt104 da mag wel moet je verguning voor hebben dan mag het en verzeekerd zijn
richard1166
@martijnfendt104
ja met de huifkar mag dat.
deze keerl was er voor verzekerd hij doet het vaker

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
35
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
4