Kubota B5001 Luchtfilter

Hallo TF,

Heel vaak als ik lang bezig ben met mijn kubota, of als hij hard moet trekken, gaat hij een beetje fluiten als hij weer stationair loopt. Nou zat ik net mijn luchtfilter enz. schoon te maken, zitten er op het luchtfilter vinnen.

Mijn vraag is of iemand weet waardoor hij gaat fluiten en of het mischien een roterende inlaat is ofzo. Foto staat in "Lees meer"

Mvg MikotenHoor

Deel dit topic

Reacties

KubotaB6001
Die vinnen zitten op mijne ook, maar roteren bij mijn weten toch niet 😛
Misschien is je uitlaat versleten dat die ergens lekt of het is misschien niet erg, een echte inter fluit ook als hij moet werken 😛
MikotenHoor
Quote @KubotaB6001:
roteren bij mijn weten toch niet
Nou dan zijn die japanners die die dingen bouwen ook goed skeeel 😉, hij lekt niet, en ookal zou die lekken, ik houd wel van een fluitje 😄
svenNHpower
Dan is de olie warm gwn stationar laten lopen totdan zodat die weer goed koelt, nooit de tractor afzette.
Als het luchtfilter en de radiateur gwn stof en rommel vrij is licht het daar niet aan,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1