Op zoek nr Unimog en MB-Trac gebruiker

Hoi, even voor tussendoor; Ik ben voor het blad Boerderij op zoek naar iemand met een Unimog en iemand met een MB-trac. (twee verschillende mensen). Het gaat om de rubriek Trekker uit mijn jeugd, waarin mensen iets vertellen over hun bijzondere trekker (die al lang op het bedrijf is, of juist een jeugddroom en pas gekocht) Belangrijke voorwaarde is wel dat de trekker nog actief gebruikt wordt op het eigen of ouderlijk akkerbouw, melkvee of (evt.) varkensbedrijf. (Dus niet alleen oldtimershows of trekkertrek etc.) Ook belangrijk is dat het je leuk lijkt om hier kort wat over te vertellen. Ben je iemand die hierin past, stuur dan een mailtje naar matthijs.verhagen@reedbusiness.nl
Een pb kan ook. Begin volgende week kom ik er op terug. Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

dx11
Ik denk meteen aan Benno bekend als @joop3
maartendankers
Ik dacht eerder aan @joop2 😃
TurnMeLoose
Laat staan iedereen met de nickname @unimog
Ernst-Jan
@joop3 zul je moeten vragen. Dit artikel wordt vast geschreven na aanleiding van de Feldtagen afgelopen weekend. Dan is het wel leuk om er iemand van de organisatie bij te betrekken...

@mark boertie was ook te zien in Nordhorn
ford5000
Ja, dan is @Joop3 ook de eerste persoon waar ik aan zou denken.
unimog_kevin
@Boederij, even een topic maken op www.unimog.nl, daar vind je er denk ik veel meer als hier
unimog-406
Ik heb wel een unimog maar wordt niet echt mee op het land gewerkt 😉 dus mischien toch even op unimog.nl vragen 😄
jmos
Weet niet of die van @nielsvanderpeet gebruikt word maar hij heeft er wel een. (Athans met de opnames van bzv 😃 )
unimogboppe
Ik heb wel een unimog, word ook vaak gebruikt op ons bedrijf om dingen op te halen enzo..
Joop3
Wie is toch die Joop3 waar jullie het de hele tijd over hebben? 😃
Zonder gekheid, klopt, ik heb 2 MB-Tracs, een 900 en een 1600. De 1600 is voor de hobby, loopt voor de hakselaar en wordt af en toe eens gebruikt als wendbaarheid niet van belang is.
De 900 draait ongeveer 500 uur per jaar. Deze heb ik sinds eind 2008, dus nog niet zo heel lang. De Mercedes-gekte is er echter al langer. Toen ik een jongen van een jaar of 5-6 was sprak mijn vader de legendarische woorden: "Ik wil 1 keer in mijn leven Mercedes hebben gereden!" Niet veel later stond er een grijze 300TD uit de W123 serie op de stoep. Na 10 jaar, en vele probleemloze kilometers leek mij vanaf een jaar of 16 een Unimog wel wat. Helaas toen nog niet te betalen. Wel was duidelijk welk voertuig er moest komen toen ik voor stage een auto nodig had. Sindsdien alleen maar Mercedes gereden, en toen de gelegenheid zich voor deed een MB-Trac gekocht, omdat deze op het ouderlijk bedrijf toch veelzijdiger is in te zetten dan een Unimog. Een jaar of 2 later door toeval tegen het schadegevalletje 1600 aangelopen, de enige 1600 die ik sinds 4 jaar ben tegen gekomen, en betaalbaar was. Niet lang getreuzeld, en er bij genomen. Nu ben ik onderdelen aan het verzamelen, zodat ik hem ooit eens op kan knappen.

@Boerderij lijkt het je wat, dan kun je via PB wel contact met me opnemen. Indien het ook een Duitser mag zijn, weet ik wel iemand die vanaf '86 (dus toen hij een jaar of 2 was) dezelfde MB-Trac heeft gehad, die nog in topstaat is. Ik hoor het wel.
joop2
@maartendankers Ik ben een Renault rijder 😄
maartendankers
@joop2 Ooh ik dacht dat het een pot nat was met die joopies 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0