Illustratie van:

New Holland T 7.170 - breedtelampen

Ik heb een vraag. Ik heb breedte lampen gekocht. Worden meestal gebruikt voor een vrachtwagen en niet voor sier ,maar het lijkt me ook mooi om ze op de achterspatborden te zetten. Heeft iemand hier ervaring mee of heeft iemand er foto´s van. Mijn vraag is hoe ziet het eruit

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste NewHolladt7: Ik heb geen idee van wat voor lampen je bedoelt, maar lampen voor de sier monteren komt de verkeersveiligheid niet altijd ten goede!
Wimsumar
Beste @Newhollandt7: Dat kan geen kwaad. ( Mits je wit aan voorzijde en rood achter doet. 😉 )

marktplaza.nl/images/1/…
newhollandt7
Ja zal ik doen! Haha
Valtra-Fordpower
Dergelijke lampen zijn zelfs verplicht als de normale lampen meer dan 20cm binnen het breedste punt vallen!

Vaak zie je bij Dubbellucht trekkers een opklapbare of wegneembare stok met deze lampjes er aan.
newhollandt7
Klopt wij hebben onder t7 105cm banden dus is wel nodig. Ik dacht eerst lijkt niet maar lijkt echt mooi nieuwe zaai combie en alz.
korteraar


Je moet wel heel goed kijken. Maar die TM heeft een soort stang.
De T7.000 een kleine op het spartbord. Succes en hopelijk kan je er iets mee.
Het erop zetten is het probleem niet!, maar je moet wel zorgen dat je het goed aansluit zodat je geen canbus storing krijgt 😉, je kan ook gewoon zorgen dat het led`s zijn zodat computer van trekker ze niet ziet en je ze gewoon bij de achter/kentekenlampen aan kan sluiten.
Jarno1h
Onder het spartbord zit een kap waar alle kabels onder zitten naar de achterlichten. Daar zitten ook losse kebels voor brete verlichting. daar kun je ze op aansluiten 😉.
ErDee
Een loonwerker hier in de buurt zet op al zijn (grote) trekkers kleine LED breedtelichtjes op de spatbordverbreders(normale breedte banden), het is niet direct noodzaak maar het ziet er goed uit en je bent beter zichtbaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
6