Hytran

Mag Hytran olie zowel in het remsysteem als in het hydraulisch systeem en de transmissiebak?
Ik heb de volgende gevonden bij kramp : 17295015
Is dit de juiste of zijn er mensen die betere ervaringen hebben met die van bv kroon?
Het is voor in een inter 844S

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Als je geen Agriomatic-S bak hebt dus met hendel rechts naast het dashbord. Dan gewoon versnellingsbakolie in de bak. In de hydrauliek hytran. En op de remmen ook als je een Duitse hebt. Anders DOT4, meen ik.
jo845xl
Dag Steven , hytran is voor rem en hydrauliek . Versnellingsbak is andere olie .
Ik heb zelf een tijdje geleden op de site van BP aan het zoeken geweest en zelf gebruik ik BP Vannellus agri super transmission 80W .
Deze gebruik ik voor remmen , hydrauliek , achterassen en versnellingsbak en gebruik ik deze olie voor al mijn trekkers 845xl , 1055 , 1455xl en kubota 2230
Motorolie is natuurlijk andere zo hoef ik maar 2 soorten olie in voorraad te hebben .
moarten
Als je natte remmen hebt, dat ze dus in de achterbrug olie zitten mag er geen Dot 4 olie op, heb je droge remmen dus dat ze in een aparte droge ruimte zitten moet er wel Dot 4 op, Dot 4 olie is tast namelijk veel aan en als je dan lekkage inwendig hebt komt het bij de achterbrug olie in en gaan je keeringen en dergelijke kapot
jo845xl
@moarten Jou uitleg klopt alleen als het om de 46 serie gaat , een 12 en een 14 hebben ook droge remmen en daar zit ook hytran op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1