Illustratie van:

International 633 - Motor revisie kosten

Heb hier een ihc 633 staan die veel carterdruk heeft dus moet mischien geresiveerd worden maar wat gaat mij dat eigelijk kosten ongeveer?? Of kan ik dit ook zelf doen??
Nog een probleempje als de tractor flink heeft gewerk en warm is lijkt het wel of er stoom ofzo uit de radiateur komt maar deze is net nieuw gemonteerd en er zit genoeg vloeistof op
Wat kan dit dan zijn ?

Deel dit topic

Reacties

looper321
Ik was van plan om men mc cormick dgd 4 motor te reviseren. en dan zou het me aan onderdelen een 500 euro als ik niet de bussen en de zuigers hoef te vervangen. als ik die wel wil vervangen gaat het toch een 1000 euro kosten. en dit zijn dan de kosten om het zelf te doen.
als ik dit heb onderschat hoor ik het graag!!

bedoel je met stoom, luchtbelletje? want dan zou je koppakking lek kunnen zijn. er komen dan gassen in het koelwater.
mcd-439power
Nee tijdens het rijden is er niks aan de hand maar als ik hem uitzet komt er wat stoom vanaf niet veel maar wel n beetje is ook heel vlug weer over net als je water over een heet stuk ijzer gooit
looper321
@mcd-439power
of misschien GEWOON wat damp. want er bouwt in de radiator een beetje druk op, en als je dan de radiateurdop er af pakt bij warme motor kan ik me best voorstellen dat er dan damp uit komt.
mcd-439power
Het is juist als de dop er nog opzit
mcd-439power
En heb ik voor het reviseren niet speciaal gereedschap nodig??
looper321
Heb je niet zo een werkplaats handboek?
daar staat stap voor stap in heo je het moed doen
looper321
ihcparts.nl/technische-informatie-1/

kijk daar eens tussen. eventueel kijk je eens bij een ander model als daar wel een werkplaatshandboek ter beschikking is.
weurding
mulderagriservice.nl/ kan je wel verder helpen
Sanderford
Mijn 844-s kost 190 euro per cilinder dat zijn er 4 plus alle pakkingen en meten en polijsten van de krukas kom ik op ongeveer 1100 euro materiaal de rest doe ik zelf met een maat van me die monteur is
Sanderford
Dat is trouwens bussen en zuigers compleet met zuigerveren enz

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
26