Nieuwe zes cilinder van Deutz

Deutz komt in de 140 pk klasse nu ook met een zes cilinder naast de bestaande vier cilinder 6140.4

Deel dit topic

Reacties

Siebenga
Kijk es aan! Goede zet als je mij vraagt! Ik mis de 6 cilinder in deze klasse dus wel.. Ik ben niet zo pro 4 cilinder en kan dan ook niet wachten op de test van dlg
deutz dx 470
Indd vind dit ook wel goed mag zelfs nog 1 type lager als je het mij vraagt 😉
Deutpowerxxl
Laat die 6 pitter maar brommen 😃
Schluterfan
@Siebenga

Kheb nog op de 4 cilinder-versie gereden. Rijd wel lekker, alleen ja, als je op het geluid afgaat, verwacht je niet dat je met een 140pker op weg bent. Het voordeel van zo'n 4 cilinder is dat de draaicirkel wel erg klein is, bij de 6 zal die iets hoger zijn lijkt mij 😉. Maar of dat veel verschil zal uitmaken? Denk het niet. Moest ik nu kiezen tss de 4 of de 6, geef mij toch maar een 6!
RobDeutz104
Je hebt de 6140.4 in 2 types, TTV en schakel, en ze zijn er nu allebei in de 6 cilinder uitvoering

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0