Brandstichter probeert honderden varkens om te brengen in stal in Oirschot

Triest.......

Deel dit topic

Reacties

niels1604
Gaat nergens over
JohnDeere5720
Diep en diep triest...!
basstompwijk
Zo gaan de dieren activisten in Nederland te werk! Jaren terug was het in de nertsen fokkerijen niet anders die werden ook ik brand gestoken door die lui! Levens gevaarlijk die lui
stevenb
Mensen die zoiets doen moeten zelf maar eens in brand gezet worden, piepen ze wel anders, heb al moeite om een koe een schop onder z'n hol te geven, snap niet dat mensen dit kunnen doen zonder enig schuldgevoel.
jdeutz6190
Mensen zonder hart noem ik da!!!!
walker1
Inderdaad triest volk. Prima dat je tegen intensieve veehouderij bent, en tegen uitbreiding daarvan. Ieder zijn mening zeg ik dan. Die mensen kunnen gewoon allerlei bezwaarprocedures volgen, maar ga geen dingen vernielen of in de fik steken.
Zou een mooie boel worden als iedereen alles maar aanstookt waar ze problemen mee hebben.
Chris Hoeven heb ik via mijn werk wel eens ontmoet, hij is op die plek al jaren bezig om een stal te bouwen.
JD6930
@walker1

Als dit die stal is die ik denk dat het is, een enkel hoge schuur int land langs een zandpad of weggetje, en denk aan de proinciale weg? van Hilvarenbeek naar Oirschot. Dan is ie er inderdaad al heeeeel lang mee bezig.

Sund dat het zo moet! Triest, triest dat er mensen zijn die het in hun hoofd halen een sowieso brand te stichten en dan ook nog eens in een stal vol dieren...

Een andere echt grote varkenshouder uit Oirschot is ook al jaren bezig om een megastal(een hectare of meer groot) te bouwen in Diessen. Op zijn bedrijf in Oirschot? waar hij ook een bio vergister heeft, is kort geleden nog brand geweest. Een ''schuur'' volgens OB compleet in de as.

Al zou die het beter kunnen betalen denk als deze varkenshouder...
fendt favorit 4s
Ziek echt ziek zijn die mensen ...
fendt308-driver
@stevenb
In de brand staan doet raar genoeg maar heel ff pijn, spreek uit ervaring
johndeere6230
@fendt308-driver

Wat heb jij dan gedaan koos? 😛
walker1
@JD6930 Het is al weer paar jaar geleden dat ik daar was, volgens mij stond er toen op het perceel war hij wil bouwen een kleine loods waar toen varkens in lagen, lijkt wel de loods die ik nu op die foto's zie.
Volgens mij is het langs de N395.
jeroemdeenen
Dit is het stalletje tegenover manege soethout
jdfan
Wat een kansloos iemand...
Fendt926Driver
Quote @walker1:
hij is op die plek al jaren bezig om een stal te bouwen.
een aktie met brandstichten is nooit goed te keuren maar hier in de buurt is ook iemand bezig een stal te bouwen waar iedereen tegen is. alle bewoners in de omtek de dorpsraad de voetbal de klootschieters omdat beider lokaties onder druk komen te staan bij de bouw van de stal maar die ene ondernemer zet wel door want hij heeft ergens een gaatje in de wet gevonden waardoor hij zou mogen bouwen. zo ga je niet met mede bewoners om ook niet van hun kant.
kan me wel voorstellen dat er dan kwaad bloed gezet wordt. maar dieren mogen daar nooit de dupe van worden.
956xlpower
@JD6930 Hoe jij het schetst klopt ook niet helemaal vriend. Hij heeft daar een schuur mee paar scharrelvarkens en hij wil een vergunning van de gemeente om een bedrijf met hoop varkens te kunnen beginnen. Daar is natuurlijk niet iedereen het mee eens in de buurt en terecht. Nergens kun je zomaar een nieuwe locatie beginnen en hij zou mee paar honderd varkens in oud schuurke dat wel kunnen. Als ze dat zouden toe gunnen van de gemeente dan brengt die oude schuur meer op dan heel die varkens ooit hebben gedaan! En over brand in stallen, hoe slechter de prijzen hoe vaker dat het er zal branden. Kunnen jullie wel praten over zielig, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen!!!!!
poech prut
@956xlpower Ik zou je reactie effe aanpassen, zie pb
JD5620
@956xlpower als je iemand beschuldigd dan moet je daar wel bewijs voor hebben...
fendt308-driver
@johndeere6230
Fikkie stoken ging verkeerd 6 jaar terug (denk?) gevolg zware derde graats brandwond aan mn benen plek is bijna weg...
JD6930
@walker1

Dan denk ik dat wij aan dezelfde denken. waar ik op doel is ook meer een loods als stal.
walker1
@956xlpower In de brand, uit de brand zeggen ze wel eens.
Het is hard, maar wel waar, als het met de prijzen slechter gaat dan is er wel eens waqt vaker brand.
Hetzelfde met de vogelgriep, het is erg vervelend, zeker voor de getroffen bedrijven, ik weet hoe het is, heb zelf de ruiming van het varkensbedrijf van mijn ouders meegemaakt. Maar de prijzen zijn slecht, gemiddeld legt een legkippenboer 1 cent op een ei toe. Als de vogelgriep weer voorbij is en er een hoop bedrijven geruimd zijn, dan zijn de prijzen hopelijk wel weer goed.
newholland6640
@walker1

Als je nu nog een cent zou moeten toeleggen op een ei doe je toch wel wat verkeerd. T is nog steeds erg slecht. Maar als je vergelijkt met waar we vandaan komen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
2