Deutz 612 van 1959 "Scheurtjes"

Vandaag heb ik in beiden kanten van mijn Deutz 612 scheurtjes gevonden tussen de motor en het voorste gedeelte. Aan dat gedeelte zit de vooras incl wielen en bladveren. Dus het punt waar dat voorste gedeelte aan de motor vast zit. Gisteren iemand gesproken die een zelfde Deutz 612 heeft en die attendeerde mij daar op. Had het zelf namelijk ook. Vandaag gekeken bij de mijne en ja hoor. Volgens deze persoon is het een zwak punt. Wie heeft hier ( helaas ) ervaring mee. En hoe dit opgelost. Lassen?

Deel dit topic

Reacties

mwissels
Scheurtjes, en dat al na 56 jaar ik wist dat Deutz een beetje zwakjes was!!!!
eicher4048driver
@mwissels aan zo'n reactie heeft echt niemand iets...
jefke
@eicher4048driver ik zie het eerder als een compliment dat er pas na 56 jaar iets aan is 😛
eicher4048driver
@jefke ja maar dat hij zegt "ik wist dat deutz een beetje zwakjes is" dat mag hij wel argumenteren dan zowat praat te verkopen.
jefke
@eicher4048driver ik denk dat dat ironisch is bedoeld 😛
mwissels
JA DAT WAS IRONISCH BEDOELD !!!!!! Gebrek aan humor bij jullie ??

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0