Van Westrenen opgesplitst

Het dealerbedrijf van Van Westrenen wordt verdeeld onder drie andere John Deere dealers. Geert-Jan de Kok, Staadegaard en Jan de Winkel zijn de gelukkigen.

Deel dit topic

Reacties

walker1
Of ze er gelukkig mee moeten zijn zal de tijd leren.
kace

Mijn john deere dealer haalt al jaren zn onderdelen uit Duitsland.
Daar ben ik gelukkig mee (:
6920 JD
@kace welke jd dealer hebben jullie?
Tom VB
Zal wel van Berkel zijn.
Ik kan uit ervaring melden dat dit (meestal) prima werkt.
malcon
Wat heeft staadegaard overgenomen dan?
JD6930
@malcon

Ongeveer 1/4e gebied van Westrenen.

Kesteren is overgenomen door Vlastuin en er zijn gesprekken om het een service vestiging voor Staadegaard te maken. 😉

Benschop is sinds woensdag 15 juli onder de vlag uit Esbeek weer open. Kesteren onder de vlag van Vlastuin sinds afgelopen maandag.

Dat het niet door 1 partij doorgestart is verbaasd me niks al was het misschien wel beter. JD schijnt het "oude" aantal van 8(in totaal 9 met tuin en park erbij) mega dealers uiteindelijk nog verder in te hebben willen perken, of dat nu nog door gaat is de vraag. 😉
kace
@6920 JD

van berkel
Husqvarna
@kace
Greving en Krone hebben ook genoeg klanten in Nederland, maar zijn ook hele bedrijven, ga maar eens kijken in Spelle, daar rollen ze de JD's zo van de trein af, kniktrekkers combines alles staat daar, dan zijn het hier zelfs met die fusies nog maar hobbyisten.
RobertR
@JD6930 groeit zo'n bedrijf nog tijdens of na een falliesement? Omdat er 110% wordt overgenomen?
JD6930
@RobertR

110% ?

Ik ben gevraagd geen percentages te noemen, dus heb ik het zo maar een beetje uit proberen te leggen.

Zo wordt het verdeeld, van grootste naar kleinste deel:

1. de Kok
2. Staadegaard
3. Jan de Winkel

Maar dan nog is het aan de klant om te bepalen waar men heen gaat. 😉

Edit: Aangepast 19:35u - 25-07
fendt 590
@Husqvarna ik weet niet of het waar is maar.ik hoorde van een kennis me,die laats op de Krone fabriek geweest was ,dat er helemaal niks meer van John Deere staat.er was voor de spoorijn zo,n peintje dat stond altijd vol met John Deers. nu stonden er alleen auto,s.je had ok nog een showrom aan de ander kant en daar stond ook niks meer van John Deere in .of is de Krone JD dealer verhuist mischien?????
radium45
Quote @JD6930:
Ik ben gevraagd geen percentages te noemen

M.A.W. Er is jou gevraagd te stoppen met dingen in de media te gooien je stil te houden en niet zo geheimzinnig te doen?
SJB533
@radium45
Komt zo wel over ja
JD6930
@fendt 590

Helemaal gestopt met Deere kan ik me niet voorstellen. Zo'n grote dealer....

Ook op hun site staat het nog vol met Deere:
krone-agropark.com/de/
fendt 590
@JD6930ik heb ook eens zitten zoeken op internet. ze zitten nu op een andere plaats in Spelle zie ik net.Ze hebben een nieuw pand gebouwd op de PortlandstraBe 19 in Spelle,vandaar dat er niks meer op die ander plek staat.weer opgelost.mvg
JD6930
@fendt 590

Ik zat ook te kijken ja, ziet er wel erg nieuw uit idd. Maar leek op de luchtfoto's wel van begin dit jaar dat ze nog tegenover de fabriek zaten? Of zouden ze later nog verhuist zijn?

Dat tegenover de fabriek leek er op die luchtfoto's van die opendagen wel erg nieuw uit te zien.
fendtjuh
@JD6930

Denk je werkelijk dat als je gevraagd wordt geen percentages te noemen en jij zegt een kwart driekwart en een tiende dat dat geen percentages zijn? Zal degene die jou dat gezegd heeft niet bedoelen dat je daar niets over mag vermelden ipv het in een andere vorm te vermelden?
Husqvarna
@fendt 590 @JD6930
Ow ze hebben even pandje van 7 miljoen gebouwt, terrein is nu 6 hectare, de occasionhal 0,8hectare, werkplaats 1300m2, 80 medewerkers, en dit is maar 1 van de 16 filialen:
noz.de/lokales/spelle/…
krone-agropark.com/bilder/812521/…
walker1
Quote @JD6930:
Ongeveer 1/4e gebied van Westrenen. Jan de Winkel 1/10e en de Kok 3/4e.

Bij elkaar op geteld is het inderdaad 110%. Maar behalve dat klopt er volgens mij wel meer niet. Kesteren was de hoofdvestiging van Van Westrenen en gaat naar Vlastuin, Benschop was een nevenvestiging en gaat naar De Kok en nu beweer jij dat die nevenvestiging driekwart van het hele bedrijf was?
JD6930
@walker1

Als je gewoon de nieuwsberichten leest zie je dat Den Otter zich over een groot deel van het nieuw bij gekomen gebied van de Kok gaat ontfermen, tot de regio Barneveld toe.

Kesteren ligt aan de berichten te lezen int gebied van Staadegaard. Beek Jan de Winkel.
walker1
@JD6930 Waarom zou dat gebied rondom Benschop veel groter zijn dan rondom Kesteren?
JD6930
@walker1

Dat weet ik ook allemaal niet. Tis toch zo: de klant bepaald waar ie heen gaat. 😉

JD kan diens woonplaats wel bij de een indelen maar als de klant naar de ander gaat wordt ie vast net zo goed gewoon geholpen.
walker1
Quote @JD6930:
Dat weet ik ook allemaal niet.

Maar waarom beweer je dan dat ¾ naar de Kok gaat en maar ¼ naar Vlastuin? Bovendien staat het nog niet eens officieel vast dat Vlastuin dealer of subdealer onder Staadegaard wordt.
radium45
@Toon1961 ]

Doe maar een slot op dit topic.
SJB533
@radium45
Kleine moeite

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2